KeukenInternationaal
Openingstijden17.00-22.00, zo vanaf 12.00, ma-di gesloten

RenLdeKeijzer RenLdeKeijzer 21 maart 2012

Vanavond weer een fantastisch avond gehad bij Van Dijk!
Marianne weer gastvrij, attent en charmant als altijd en Marcel weer heerlijk gekookt. Zowel de ambiance als kwaliteit van het eten was fantastisch! Echt een absolute aanrader.
Liset & Rob

suusdrost suusdrost 14 september 2009

Ik eet geregeld bij Van Dijk. Een zeer gastvrije beleving. Heerlijke wijnkaart en smakelijke gerechten. Echt de moeite waard voor een leuke middag en/of avond uit!

prinsd prinsd 1 september 2009

Je had voorheen alleen keuze uit kleine gerechtjes.
Maar met een uitbreiding van een mooie a la carte kaart maken ze een goede stap vooruit.

De smaak van het eten was heerlijk de uitvoering iets minder messchien (onervaren kok:).
Bediening was attent beedje verwarrend door de hoeveelheid personeel wat er liep en wie de leiding had.(klein detail).

Locatie is super Met auto,boot of fiets is het makkelijk te bereiken.

Dank u voor deze avond Fam. Prins.

Ps jammer van het vorig commentaar van mr. versluis totaal niet mee eens en de prijs die je betaalt aan de einde van de rit Tja je kan niet overal voor een dubbeltje op de 1e rang zitten (kost was heb je ook wat)!.

Nils Versluis Nils Versluis 25 juli 2008

Met drie personen op een mooie zomeravond een hapje eten. Het idee van een verrassingsmenu is leuk maar de uitvoering heel slecht. Het eerste gerecht duurde een eeuwigheid en terwijl dat er al stond kawm er toch nog brood met tapenade. Daarna kwam er kabeljauw met vongole ondanks de instructie geen schelpdieren..het ging weer meer terug naar de keuken om 10 minuten later half koud met een stukje griet weer terug te komen..ongevraagd kwam er een derde gang..het nagerecht voor 1 persoon kwam maar meteen voor drie, enz ,enz. Het hoogtepunt was de suggestie van de ober om buiten nog een digestief te gebruiken met een lekkere sigaar..toen die er na een kwartier nog niet was ben ik maar gaan betalen..nadat ik mijn beklag had gedaan ben ik zonder enige vorm van excuses of compensatie vertrokken.. Echt jammer dit voor €270,-. Ik heb hier in het verleden wel eens goed gegeten maar blijkbaar kunnen ze de weelde niet aan van een volle zaak..Zeer bedenkelijk niveau

Proever39792 Proever39792 25 oktober 2005

Inderdaad het best bewaarde geheim van Heusden. Harstikke leuk dat je iedere keer verrast wordt. En hoe! Het eten is super, bediening uiterst vriendelijk en een prachtige setting. Wat wil je nog meer?

Geef zelf je mening over Van Dijk Kunst/Antiek/Restaurant