| Keuken | Indiaas |
| Openingstijden | 16.30-23.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Jobis 5 mei 2012 | |
Het is onbegrijpelijk waar de enthousiaste recensies op gebaseerd zijn. Ik heb zelden zo'n ongedefinieerde muffe rommel in huis gehaald als vanavond. Butter chicken: zoutige rooie roomsaus waar alle essentiƫle smaken aan ontbreken; waar is de smaak van rozijnen, amandelen? Een pot chicken tonight wint het zelf van deze meuk. Johannes?! Wat bezielde je? |
Skeller 20 november 2011 | |
We hebben heel lang bij Indian Express besteld. Altijd op de koop toe genomen dat het 50-60 minuten duurt voordat het er is. Vandaag was de druppel, na anderhalf uur nog steeds niets. Vervolgens mocht ik blij zijn dat ze me 1 minuut te woord wilden staan; 'de koerier gaat nu weg'. Tien minuten later bellen ze zelf dat het nog 20 minuten gaat duren. Het wordt helaas slechter en slechter, wij gaan op zoek naar een nieuwe indian express.. |
Rishaf 30 april 2010 | |
Wij laten regelmatig eten thuis bezorgen. De bezorg tijd is altijd binnen een half uur wat wij erg prettig vinden. Verder is het eten erg smakelijk. Wij zijn gek op de butter chicken. Een echte aanrader dus. Kortom zeer tevreden!
Proever84920 28 november 2008 | |
Dit is een van de beste indiase restaurants die er zijn in Amsterdam, als je alleen puur voor het eten gaat!!! Verwacht geen mooi decor of goede service. De Tandoori chicken en chicken tikka zijn geweldige gerechten. Nog nooit eerder zo lekker indiaas gegeten. Het is er klein, dus eigenlijk alleen afhaal of laten bezorgen! |
Proever83653 5 november 2008 | |
Ben er nog nooit geweest, maar wel heel vaak besteld. Vind het eten echt geweldig. Andere Indiers vallen er bij in het niet. Favorieten zijn: Lam Madaras en Chicken Saag. Jammie. Wel vrij prijzig. |
Geef zelf je mening over Express Indian