7.6
7.8
6.9

Dit restaurant is helaas gesloten!

KeukenSpaans
Openingstijden17.00-22.00

vantolleke vantolleke 14 juni 2011

voordat el commandante overgenomen werd door huidige eigenaar kwam ik er regelmatig eten, want lekker eten, goede stoelen en het werd een avond vol genieten in een fijne sfeer. Sinds het restaurant is overgenomen er nog een aantal keer geweest, tot september vorig jaar. Het bleek op een weekendavond erg rustig. Geen probleem, want zin in een gezellige avond. Tot dat er in 20 minuten tijd 3 kakkerlakken aan onze tafel en over het raam voorbij trokken. De bdiening probeerde dit te verbloemen, en kwam met een spuitbusje op de proppen. Drinken betaald en nooit meer terug geweest.

HenkJansen888 HenkJansen888 15 januari 2011

Op dinsdag 30 november 2010, trouwen Jack en Erika, heerlijk tapa's gegeten bij El Commandante. De eigenaar is geen Spanjaard maar van de Balkan maar de tapa's zijn 'typisch Spaans' en overheerlijk.

Marie Jeanne Marie Jeanne 14 april 2009

Ze zitten bij ons om de hoek, dus we lopen er wel eens binnen als we geen zin hebben om te koken en toch graag iets lekkers willen eten. De gastheren hebben een speciaal vermogen om je het gevoel te geven dat je bij de familie hoort en dat is een waardevolle eigenschap in de horeca. Het eten is niet beter en niet slechter dan dat van andere tapa restaurants, hoewel sommige toevalstreffers er echt uitschieten en af en toe echt heel smakelijk zijn. Soms gaan we gewoon even op het terras zitten om een kan sangria te drinken op een zwoele zomeravond en soms lopen we er gewoon even naar binnen en nemen we het eten mee naar huis. Als we nog een kan sangria voor thuis mee wilden nemen, kregen we gewoon zo'n aardenwerken kan mee. "Kom hem van de week maar even terugbrengen" zeggen ze er dan bij... Heerlijk, zo'n ongedwongen zaak in een toch steeds pedanter wordend Amsterdam.
Uiteraard heb ik er ook vaak in het restaurant gegeten en dat is ook altijd prima bevallen. Goed! Ga zo door!!!

Maartenbal Maartenbal 21 februari 2009

Lekker eten tegen een goede prijs. Het personeel is vriendelijk en bedient rap. Al met een een zeer aangename sfeer. We komen zeker vaker.

mirjamuitamsterdam mirjamuitamsterdam 14 april 2008

weinig vers eten. tonijn e.a. vis uit de vriezer. artisjokken en asperges uit blik: jammer. het eten is wel lekker, maar niet bijzonder. geen tap pils en witte huiswijn erg zuur.
Opmerkingen service
ondanks ik er 2 keer heb gegeten en het niet druk was, wordt er niet op je gelet en duurt het heel lang voor je weer iets kan bestellen.
Opmerkingen decor
wel ok, maar niet echt heel spaans of zo.
Bijzonderheden
om de hoek zit mano mano en is stukken beter