7.5
6.4

1 2 ouder »

Shan Shan 4 mei 2012

Favoriete Koreaan van mij en mijn vriend, wij komen altijd hiernaartoe als wij zin hebben in koreaans. Hier hebben wij nooit lang hoeven wachten op ons eten, en de bijgerechtjes zijn ook erg lekker. De kwaliteit van de bediening wisselt wel nogal, ene keer prima, ander keer wat minder. Maar het eten is wel altijd top! Aanrader dus!

olgava olgava 15 april 2012

Vrijdagavond met z'n tweeën bij Khan gegeten. Dit overtrof alle verwachtingen. We hadden een roasted beefschotel en een roasted kipschotel. En we bestelden er een kommetje rijst bij. Daarbij kregen we 5 heerlijke bijgerechten. We wilden alvast voorproeven want 5 mei gaan we met kinderen en kleinkinderen uit eten en we zijn een restaurant aan het zoeken. Restaurant Khan heeft gewonnen en we gaan 5 mei dus weer. De bediening is erg vriendelijk, de gerechten kregen we lekker snel. Prijs kwaliteitverhouding is prima!

Chris168 Chris168 4 januari 2012

Ik kan het zeker beamen wat koreaflyfisher zegt. Het is inderdaad een knus authentiek familie koreaans restaurant. De bediening is vlot en weet wat ze moeten doen. Het eten heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en de Kimchi soep is werkelijk heerlijk. Ik waan me echt in Korea. En als de koreanen komen eten dan weet je dat het met het eten goed zit. Ga niet in je beste kloffie hier naar toe. Je kleren gaan ruiken naar koreaans eten. Dit kan je niet voorkomen als je naar de koreaan gaat.

koreaflyfisher koreaflyfisher 8 september 2011

super, gewoon een prima authentiek koreaans restaurant

proever2005 proever2005 7 september 2011

Vriendelijke bedingen!!! en lekkere bijgerechten !!! :)

Proever48626 Proever48626 9 juni 2011

Lekker eten.. helaas een beetje duur.. 15 euro voor nyaengmyun, dan maak ik dat toch liever zelf.. Ooh en graag toetjes :)..patbingsu!!

isis86 isis86 9 januari 2011

1 van de beste koreaans restaurant in Amsterdam,als liefhebben heb ik ze nl allemaal al geprobeerd! ik kom hier regelmatig en bevalt me altijd goed, weliswaar moet je geen mooi en gezellig interieur verwachten maar qua eten is het hier prima!

Proever41798 Proever41798 8 oktober 2010

vriendelijke bediening, eten is bijna net zo lekker als in Korea zelf. Prijzen zijn in principe redelijk, voor een avondje uit eten.

Colombus Colombus 28 augustus 2010

Vriendelijke mensen, maar het eten was dit keer slecht in tegenstelling tot eerdere bezoeken van een aantal maanden terug. Het voorgerecht (Koreaanse glasnoedels) was vermoedelijk van tevoren bereid en later opgewarmd waardoor er weinig smaak aan zat. Bovendien had de kok er teveel sojasaus doorheen gedaan en was het geheel veel te zout. Het hoofdgerecht (Sundubu Chigae) was weer te flauw en de mosselen leken over datum (zurig, 'vissig'). Toen ik de vrouw des huizes daarop attendeerde reageerde ze met de bizarre opmerking dat de mosselen groot waren ingekocht en dat sommige mosselen inderdaad wat minder vers waren. De logica tussen groot inkopen en minder vers ontging mij en het is natuurlijke geen excuus voor een gerecht dat op de kaart wordt gezet: alles dient vers te zijn, dunkt me.

Sleepy Sleepy 13 april 2010

Heerlijk eten in een matige omgeving. Service uitermate goed. Bijzondere gerechten - voor als je echt eens wat anders wilt!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Khan