1 2 3 4 5 ouder »

Koolrabi Koolrabi 26 februari 2012

Het motto 'alle gerechten even groot' blijkt geheel onterecht: het ene gerecht is toch echt een stuk groter dan het andere. Hierdoorben je bij pech erg duur uit voor wat je krijgt. De kwaliteit van deze relatief dure gerechten is redelijk maar niet voor herhaling vatbaar. Bediening is ondeskundig: ondanks het feit dat er maar twee tafeltjes bezet waren kreeg ik mijn tweede drankje veel te laat, toen we nagenoeg uitgegeten waren. En tot slot, betalen voor mayo en friet, moet niet gekker worden!

Teeveezed Teeveezed 2 januari 2012

Met gerechten voor 8,50 10,50 en 12,50 wordt de suggestie gewekt dat je hier terecht kunt voor een goedkope hap. Dit is echter niet het geval. Bij binnenkomst wordt direct duidelijk gemaakt dat de gerechten "kleine porties" zijn en de meeste mensen er 2 of 3 nemen. Bam! Tel uit je verlies.... En als de gerechten nou van goed niveau zouden zijn geweest, had je mij niet horen klagen. Maar het de kwaliteit van het eten is niet best. Flauwe smaken. En kom op zeg, hoe gierig is het om gasten apart te laten betalen voor een salade, friet en mayonaise?

Mark uit Utrecht Mark uit Utrecht 8 juli 2011

Aan het einde van de dag nog net een plekje buiten op het terras in de middagzon. We worden redelijk snel opgemerkt. Maar gedurende de avond is de vaart eruit. Twee personen in de bediening is te weinig. We nemen alleen een hoofdgerecht. Goede kwaliteit met zorg bereid en schappelijk geprijsd. We besluiten met de Amandel-limoentaart met limoensorbetijs, dit is werkelijk TOP. Al met al komen we niet verder dan redelijk. Met extra bediening en een vriendelijke glimlach zit hier zeker potentie.

petitprince petitprince 28 juni 2011

Afgelopen zaterdag kwamen we hier toevallig terecht omdat onze dochters meededen aan de Utrechtse meidenloop. Binnen was het vol, maar buiten was er nog plek (gelukkig onder de luifel want t regende nogal) We gaven aan dat we niet zoveel tijd hadden en ondanks de drukte kwam het eten al snel op tafel. We hadden allemaal 1 gerechtje en wat extra friet en salade besteld. De porties waren allemaal op t formaat van een voorgerecht en erg smakelijk. Ook heerlijke witte wijn! Bediening was, ondanks dat je zag dat ze t erg druk hadden, erg vriendelijk, vlot en correct. Mochten we nog een keer terugkomen in Utrecht dan komen we zeker nog een keer langs om wat langer te tafelen

smeerdeken smeerdeken 3 juni 2011

Gisteren in Utrecht gegeten met drie vrienden bij de 3 vrienden. De bediening was slecht. Er kon geen glimlach vanaf en toen ik net aan het vertellen was wat ik wilde drinken liep de serveerster weg om vervolgens na 7 min pas weer terug te komen. Het 'alle gerechten even groot' principe blijkt de plank mis te slaan. Er zit namelijk wel verschil in prijzen en dat maakt de prijs-kwantiteit verhouding ver beneden peil. Het eten was redelijk qua smaak maar de Fish and Chips bestond uit 3 kleine stukjes grofgeparneerde vis en 5 patatjes. Dat was de prijs absoluut niet waard. Tip voor de bediening: oogcontact maken met de personen die je te woord staat en de tijd nemen voor gasten oogt toegankelijk en vriendelijk! Dit was een duidelijk gemis....

independer independer 3 juni 2011

Ontzettend nukkig en ondeskundig personeel die uitstralen het liefts zsm naar huis te willen ( vestiging Utrecht). De fish and chips was erg weinig en meer meel dan fish. Het vissoepje was goed maar daarentegen was de steak van black angus beef een absolute domper, taai en smakeloos.
Bij de rekening bleek er onterecht een (onbekende) salade te zijn aangeslagen. Vonden het zeker niet voor herhaling vatbaar en zullen dit restaurant zeker afraden bij bekenden.

Janvanderstarre Janvanderstarre 25 mei 2011

Met drie vrienden hier gegeten. Eenvoudig, maar smakelijk. Goede keuzemogelijkheden op de kaart, voor elk wat wils. Schappelijk geprijsd, prettige bediening. Een vooral heel plezierig: rustige atmosfeer, geen luide muziek

ildi ildi 6 januari 2011

Gegaan voor één gerecht en een toetje en de goede huiswijn. Het was lekker, niet veel, maar precies goed. Huiskamersfeer. 't Is een klein restaurant. Goede bediening. Wel in de kou staan wachten als je naar het toilet wil.

vloon100 vloon100 1 augustus 2010

Op 30 juli was het wederom raak en heb ik hier met een collega gegeten. Ik moet wel bekennen dat als zij dit restaurant niet op haar keuzelijstje had gezet, ik er zelf niet heen zou zijn gegaan.
Maar gelukkig ik ben aangenaam verrast. Op de website had ik al gezien dat er genoeg verschillende smakelijke gerechten waren, waar een keuze uit kon worden gemaakt.
We besloten, mede op advies van de vriendelijke bediening, om in eerste instantie 2 gerechten te kiezen. Toevallig kozen we allebei de rundercarpaccio en de geroosterde varkensmedaillons. Lekker met als enig minpuntje dat de medaillons wat warmer hadden gekund.
Natuurlijk hebben we ook frietjes en brood besteld (met een lekker kruidig sausje erbij trouwens).
Het toetje mocht er ook wezen. Als 'chocolade-verslaafde' nam ik 'death bij chocolate'. Chocolade die men op 3 verschillende manieren bereid had. Jammi en ook de ananas met hangop is goedgekeurd. Namens haar en hem: een betaalbare aanrader met originele gerechten.

judith3 judith3 5 mei 2010

Heb hier op 23-2-2010 met 2 vriendinnen gegeten. Heeft ons de nodige moeite gekost om bediening naar onze tafel te krijgen. De dames waren druk met elkaar en een mobiele telefoon. Verder was de kaas in de risotte ver te zoeken. Na navraag hierover bij de kok, kregen we een weinig bevredigend antwoord. verder wel oke.
leuke kaart. jammer van personeel en uitvoering gerechten.

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over De 3 Vrienden