De Olijventuin van het Zuiden over zichzelf

Aan de rand van historisch Delfshaven ligt grand cafe & restaurant de Olijventuin. Onder de olijvenbomen kunt u genieten van een uitgebreide keur aan hapjes en gerechten uit de mediterrane keuken.

1 2 3 4 ... 7 ouder »

martinek martinek 16 mei 2012

Een erg leuk terras waar je in mediterrane sfeer van Rotterdam kunt genieten. Eten over het algemeen lekker, bediening vriendelijk.

DRRob DRRob 10 december 2011

Zeer slecht

Niet aanbevolen.
Maaltijd was koud en te zoutig salade was niet vers smaakte rottig.
Onvriendelijke personeel en de eigenaar.
Te hoge rekening gehad ik laat me tweede keer niet beduvelen door de eigenaar.
Never.

mwagelaar mwagelaar 14 augustus 2011

Hele vriendelijke en adequate bediening. Erg lekker en goed verzorgd eten, voor een prima prijs! Echt aan te bevelen!

cdhw cdhw 4 december 2010

Heerlijk terras! Ook binnen heel sfeervol. Ontzettend vriendelijke bediening (Djem, Niazi) en schat van kokkin. Goede prijs. We eten hier graag mediterrane tapas (van alles wat), een mix van bijvoorbeeld: capresesalade, tapas voor 1 persoon (brood met smeerseltjes), sigara boregi, mantar kavurmasi, en dan samen nog een pizza. Wel jammer dat er nooit nieuwe verrassingen op het menu staan.

Joanne1973 Joanne1973 14 augustus 2010

Het terras van dit restaurant is een goede plek om te vertoeven. Wij zaten er gisteren in het avondzonnetje. Ongevraagd werd er heerlijk vers brood met olijven geserveerd. Na bestudering van de kaart hadden we snel een keus gemaakt: vooraf de rolletjes kaas in bladerdeeg en als hoofdgerecht resp. de pizza met kalkoenfilet, paprika en turkse salami en de pizza met artisjokken, paprika en tonijn. Daarbij dronken we de witte huiswijn maar die vonden we geen van beiden erg lekker want hij was nogal wrang. Het voorgerecht en de pizza's smaakten daarentegen prima. In plaats van koffie hebben we de verse muntthee gedronken. De rekening? 49 euro in totaal. Kortom: lekker en betaalbaar. Ik kom zeker terug.

NoortjeNoortje NoortjeNoortje 23 juli 2010

Afgelopen zondagavond hier gaan eten. De bediening was op zich prima, al duurde het wel lang eer we de bestelling konden doen en het eten kregen, maar dat kwam waarschijnlijk om dat het lekker druk was. Gastvrije sfeer, mooie olijfbomen. Leuk!

martijnnn martijnnn 17 juni 2010

Geen aanrader. Eten was opzich nog best te doen. Gemiddeld vlees met wat friet, beloofde salade niet gekomen. of moesten dat de olijven in tomatensaus zijn? Helaas ook geen tijd om naar de salade of iets van saus te vragen, want de bediening daarna niet meer gezien.

Daarnaast ruim twintig minuten met de menukaart in handen gezeten, voor we zelf iemand moesten gaan zoeken om bij te bestellen. Mensen naast ons, kwamen later als ons zitten, zaten al met eten voor hun neus. Tweede biertje (in een longdrinkglas?) bestellen had niet veel zin, tot twee keer toe om gevraagd maar nooit gekregen. Stond wel op de rekening. Excuses maken? Nee joh, hebben we iets fout gedaan dan?

Ik ben echt niet kritisch, maar als ik nog 18 euro per persoon voor mijn gerecht betaal weet ik veel betere plekjes in Rotterdam. Deze doen we niet meer.

C.J. C.J. 1 juni 2010

Restaurant met prima terras, keuken met allerhande uit het Mediterrane gebied, en zelfs daaromheen, kaart wisselt regelmatig, bediening dik in orde, heerlijk brood, simpele maar adequate wijnkaart, prijs kwaliteit verhouding dik in orde, als je pretentieloos lekker wilt eten tegen het einde van de maand zonder in het rood te schieten is dit een der betere plekken. Schat van een kokkin in de open keuken.

Tommy100 Tommy100 1 juni 2010

Nu eens geen beoordeling over het eten of de bediening. Dat zit wel snor hier. Bediening altijd even bekwaam en attent. De dame in de keuken ook petje af. Maar wat een draak van een eigenaar. Dat hij nog personeel heeft de tiran. Werkelijk sneu voor het altijd hardwerkend team van kelners. Worden en public afgesnauwd door deze man. Laat hem zelf eens werken als hij geen of te weinig personeel heeft? Bediening laat je niet gek maken. Mensen zoals jullie verdiend deze man niet eens! Voor jullie is er altijd wel ergens anders een plekje waar jullie inzet wel wordt gewaardeerd.

cincin225 cincin225 3 maart 2010

Afgelopen zaterdag heb ik mogen genieten van het Turkse buffet. Het eten vond ik redelijk betreft de smaak/ presentatie/ keuze. Er zaten heel veel bijzondere en verrukkelijke salades bij het buffet. Echter, sommige gerechten vond ik te zout. Bijv kip met aardappelpartjes waren te zout. In een mezze zat teveel geitenkaas waardoor de smaak vd geitenkaas overheerst. Ik heb dit eerder gegeten in Zenne waarbij het beter smaakte. Dit was mijn tweede bezoek aan de Olijventuin. Zo te zien hebben ze de menukaart aangepast en ingekrompen. De prijzen echter zijn gestegen. Ik zou het niet aanraden om hier te eten gezien de prijs & kwaliteit. Echter, ik zou je dit restaurant kunnen aanraden m.b.t. het buffet als je allerlei Turkse gerechten wilt uitproberen. Ik vond persoonlijk dat de voorgerechten heel goed verzorgd waren. Helaas had ik meer hoofdgerechten willen zien. Het dessert buffet wat uit watermeloen, meloen, grapefruit & gedroogde dadels bestond was te karig en niet echt smakelijk. Ze hadden wat kunnen uitbreiden met meer fruit of een Turks dessert. Bovendien werd de fruit niet echt bijgevuld wat erg jammer was. Ik zal zelf niet meer dit restaurant bezoeken.

1 2 3 4 ... 7 ouder »

Geef zelf je mening over De Olijventuin van het Zuiden