Muziekbrasserie Wakker:
6 dagen per week geopend, met elke avond live muziek. Een bruisende eetgelegenheid met uitstekende mediterane keuken. Royale porties en prima betaalbaar. Geopend voor borrel en diner. Groot terras met uitzicht over de polders van Eemnes. Gratis parkeergelegenheid.
*zondagmiddag jazz, elke 2e donderdag Jam-sessions, dinerconcerten*
Sander is terug en het daarmee ook de vertrouwde hartelijke gastvrije ontvangst bij Wakker!
Ook wij waren trouwe gasten echter door de wisseling in personeel, ongastvrije behandeling en lange wachttijden hebben we andere restaurants gezocht de afgelopen maanden. Gisteravond wilden we ze nog 1 kans geven! Ben blij dat we dat gedaan hebben, het was weer ouderwets gezellig en we hebben heerlijk gegeten.
Wij hebben er meerdere malen gegeten en zijn er zeer tevreden over. Gezellige ongedwongen sfeer met goede live muziek van wisselende musici en prettige bediening.
Aantal weken geleden hier gegeten, maar ik ga er niet meer naartoe. Van te voren gereserveerd, maar de plekken waren zeer krap. En de wachttijden absurt lang, we moesten zelf opstaan om om een drankje te gaan vragen. En excuses werden er niet gemaakt. We zagen meerdere gasten ontevreden vertrekken in verband met de wachttijd. Uiteindelijk 2 gangen gegeten van het menu omdat het al zo laat was, en toch voor 3 moeten betalen! De ambiance is wel leuk, het eten prima en de live muziek ook sfeervol. Jammer dat er niet meer gedaan wordt aan klantenservice, in ieder geval niet op de avond dat wij er waren. Geen aanrader.
Lekker gegeten. Porties vrij klein, maar voldoende. Niet hele uitgebreide kaart, maar wat erop staat is lekker. Services was redelijk vlot, maar zeker met een persoonlijke noot. sfeer erg ontspannen door de rustige livemuziek en vriendelijke bediening. Een leuke avond uit.