Reserveer nu

KeukenInternationaal
Openingstijden10.00-18.00, za-zo 11.00-18.00, ma gesloten

WilvdReijden WilvdReijden 22 oktober 2011

Leuk tentje, maar ze snappen er niks van. Het is totaal onduidelijk of je aan de bar moet bestellen of dat er bediening is. Als je vraagt wat voor taart ze hebben wordt heel snel onverstaanbaar afgeraffeld wat ze hebben waaronder carrotcake. Maar het is blijkbaar niet de bedoeling dat je bij de bar bestelt. Vervolgens bestel je maar aan een tafel bij een bediende. Als de bestelling eenmaal is geland bij de bar - waar je dus net vandaan komt - blijkt de carrotcake op (ja sorry, maar we hebben net een paar klanten geholpen).
De taart wordt gebracht, de koffie laat nog 5 minuten op zich wachten.
Nee, de kwaliteit van de taart is ok, maar de bediening is ongeïnteresseerd, ongeorganiseerd en weinig inspirerend. Jammer, het leek zo'n leuk tentje.

ikbenjeroen ikbenjeroen 19 juni 2011

Lekkere broodjes. Bediening laat zeer te wensen over, traag en niet verwelkomend.

skol skol 16 februari 2010

Zeer lekker gegeten met vriendinnen. De broodjes zijn niet zo groot maar vullen goed. Prima lokatie, goed te bereiken met ov.

aanhetpark aanhetpark 14 december 2009

Prima broodjes, maar ik ga er eerder terug voor de verse sapjes en hun taarten. Prijs/kwaliteit vind ik tegenvallen voor de salades en broodjes. Broodjes zijn erg klein, je hebt er voor een lunch toch wel een tweede of een soepje bij nodig. Niet dat ik zo een grote eter ben, maar. Maar toch. Ga voor die taarten. Liefs, Elaine.

filianne filianne 19 juli 2009

Stond al een tijd op mijn lijstje en eindelijk geprobeerd voor een lunch. Was erg lekker, ook de wijn was prima. Met mooi weer is het terras een fijne plek met veel te zien. Als ik zo lees schijnt de bediening traag te zijn, maar daar heb ik niets van gemerkt. Vond ze erg aardig en alert.

Geef zelf je mening over Global Kitchen Dish