Aanbieding

Steak & ribs - all you can eat - malse bavette steak en verschillende spareribs voor €25,50 p.p. - geldig op 29 februari

Klik op reserveer nu om gebruik te maken van deze aanbieding!

Reserveer nu!

Wienerschnitzel-woensdag - op 22 februari onbeperkt schnitzels eten voor €19,50

Onbeperkt Wienerschnitzels eten, met een lekker sausje, champignons of puur - dus lekker Schnitzels eten? - reserveer snel, kom naar Zwijndrecht!

Reserveer nu!

En Verre over zichzelf

een zeer geliefde stek in de regio kom het ook eens ontdekken !

KeukenBbq, Grill, Frans, Iers, Internationaal, Mediterraan, Wereldkeuken & Wijnbar
Bijzondere kenmerken topper

‘Wat je van Verre haalt is lekker’. Vooral wanneer je de kok ‘carte blanche geeft’ ben je verzekerd van ‘een geweldige avond’ en ‘een ware smaaksensatie’. Vooral het suprisemenu is een ‘culinaire ontdekkingsreis’. De inrichting is ‘wat oubollig’, maar de gastvrijheid en ‘gezellige bediening’ zorgen voor een ‘superavond’. ‘Alles wordt perfect uitgelegd’, zowel de gerechten als het wijnarrangement. Eten bij dit restaurant ‘blijft niet bij één keer’.

hanniehan5 hanniehan5 19 februari 2012

zijn gisterenavond 18-2-2012 wezen eten met zijn drieeen,we werden hartelijk ontvangen en aan een hoge tafel gezet.hierdoor had ik inzicht in de open keuken waar de kok in alle rust het eten bereidde ondanks dat de zaak helemaal vol zat.de sfeer is huiselijk te noemen met persoonlijke aandacht van de bediening,eten voortreffelijk en op de juiste tijd geserveerd was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste.

jhhag jhhag 15 februari 2012

Valentijnsdag, dus een Valentijns'menu. 4 gangen à 37,50 euro. Lekkere gerechten. Karaf water al op de tafel. Prosecco vooraf. Door drukte duurde alles wel net even te lang. Carpaccio, pasta met paling!!, zalm uit het groene ei, dessert van de chef...alles even mooi opgemaakt en goed van smaak. Alleen de patatjes waren deels warm en deels al bijna koud (nieuwe bovenop restanten geserveerd??) Bediening goed. Ontspannen sfeer. De vrouwen vertrokken met een mooie roos!

Zwoffie Zwoffie 10 februari 2012

Vorig weekend bij En Verre gegeten. Door alle lovende recensies was mijn verwachting erg hoog en dacht ik zelfs naar een mogelijk potentieel sterrenrestaurant te gaan. En dat in het kleine Zwijndrecht...
Dat klopte helaas niet. Het is een goed restaurant en ook de prijzen zijn heel schappelijk, maar wil je een bijzondere culinaire ervaring zoals in een sterrenrestaurant, dan ben je aan het verkeerde adres. De porties zijn niet verfijnd, teveel kaas op de carpaccio, een niet bijzonder goed bereidde, maar wel groot stuk kabeljauw, te grote portie dessert etc..
De bediening is daarentegen wel een avondje uit waardig. De pensioengerechtigde leeftijd van de serveersters (op één na) is wellicht al overschreden en bij gebrek aan een leesbrilletje van één van de dames gaf ons dat hilarische momenten...
De wijnen waren wel met zorg uitgekozen en pasten goed bij de gerechten.
De sfeer zou wat intiemer mogen. Ik werd steeds naar het helwitte licht van de open keuken getrokken.

kalkroel kalkroel 7 februari 2012

Na plaatsing van onderstaande recensie (het was trouwens 21 januari 2012) werd ik gebeld door iemand van En Verre. Er waren die avond helaas verschillende dingen misgegaan en ze wilden graag de kans krijgen om zich te revancheren. We werden uitgenodigd om nog een keertje te komen eten. Later een afspraak gemaakt en weer gaan eten op zaterdag 4 februari 2012.
Ontvangst was allerhartelijkst. Verontschuldigingen. Ons werd een 4-gangen verrassingsmenu aangeboden, met wijn, ik vroeg en kreeg het “BOB-arrangement”.
Wederom een lekkere oude borrel, en heerlijk brood, met kruidenboter. Eerst kregen we een heerlijk voorgerecht en een tussengerecht. Daarna het hoofdgerecht, dat bestond uit een grote, perfect gebakken biefstuk (bavette of vinkenlap?). De biefstuk lag op knapperige groente (oa witlof, boontjes) en erbij werden frites geserveerd. En nu waren de frietjes heerlijk! En natuurlijk mayonaise! De hoeveelheid was fors. Ik kon het net op, mijn vrouw had er teveel aan. (“De chef houdt niet van halve porties!”). Gelukkig kwamen pas na enige tijd de nagerechten. Eerst een kaasplankje. Voor elk 6 verschillende stukjes kaas, met een goed glas port erbij. En daarna ieder nog een nagerechtje, met oa kaneel-ijs. Bij alle gangen lekkere (goed gevulde glazen) wijn. Deze avond hadden we echt het gevoel verwend te worden. Nu begrijpen we de voorgaande goede recensies! Hier wordt uitstekend gekookt. Wij gaan nog wel een keertje terug!

kalkroel kalkroel 23 januari 2012

Zaterdag 21 januari 2011 met 2 personen bij En Verre wezen eten. Door de lovende recensies best nieuwsgierig geworden. We werden zeer vriendelijk welkom geheten en te woord gestaan door een dame, die meteen keurig vertelde wat niet meer voorradig was maar wat daar voor in de plaats was gekomen. We kozen voor het 3-gangen menu en ik nam daar een wijn-arrangement bij. We begonnen met een prima oude borrel, tegelijk werd lekker brood met kruidenboter op tafel gezet. Mijn vrouw carpaccio; niets op aan te merken, smaakte prima. Ik wildpaté; was mwahh, 2 plakjes lichtgekleurde paté met naar mijn mening te weinig wildsmaak. Daarna mijn vrouw kabeljauw; een flinke moot met mosterdsaus en wat groente. Vis van binnen net niet gaar genoeg. Ik een stoofpotje van wild; een bord met wat stukjes vlees (die overigens wel wat zachter mochten zijn) in een grote hoeveelheid saus, met wat aardappelpuree (niet echt een verrassing) en wat groente. Net toen ik me zat te verbazen over de geringe hoeveelheid vlees kwam er een schaaltje met wat extra vlees, "omdat bij mij de verhouding niet helemaal goed was". Jammer genoeg wel koud, dus teruggenomen en daarna opnieuw warm geserveerd. Erbij een schaal frietjes, goed van kleur, maar slapjes, en zouteloos. Dat ik geen zout proefde kan ook zijn omdat de saus van mijn stoofpotje wel heeeel erg geconcentreerd van smaak was! Als nagerecht een keuze van diverse kazen van de kaaswagen. Leuk en lekker! Het wijnarrangement viel me tegen. Eerst een karig gevuld glas met witte wijn, toen een (wederom) karig gevuld glas met rode wijn en daarna een (australische) port. Op mijn verzoek een andere port gekregen waar dan ook wel voor bijbetaald moest worden, niet zo gek. Maar dat arrangementje kostte 15,50 euro, en das teveel voor het gebodene.
Mening all over; Leuke avond gehad, redelijk eten, maar voor ons is t het nét niet.

Geef zelf je mening over En Verre

MaandagGesloten
Dinsdagvan 17:00 tot 20:00
Woensdagvan 17:00 tot 21:30
ZondagGesloten

Vakantie

Vakantiesluiting van 28 juli 2012 tot en met 15 augustus 2012

Opmerkingen

zondag en maandag open op reservering voor groepen, partijen.

Meld dit restaurant als gesloten