Kas Culinair 24 april 2012 | |
Goede kwaliteit eten, prima bediening, prijs kwaliteit mag beter want is zeker niet goedkoop! Kunnen we in NL nu eens gewoon gratis karaffen of flessen kraanwater op tafel zetten en geen kleine glaasjes?
hansst 29 februari 2012 | |
Eten is fantastisch lekker maar errug duur en daardoor is de prijs -kwalitiet uit balans. Als de prijzen meer redelijk worden, verdient dit restaurant de waardering: "uitstekend" |
SteefK 18 januari 2012 | |
Leuke en hippe variant op de keuken. De echte liefhebbers van de Indonesische keuken zijn hier niet aan het goede adres. Smaken zijn niet uitgesproken. Ik vermoed om iedereen tevreden te stemmen. Wel ontzettend gezellig zitten. |
Viewtje 10 december 2011 | |
Het eten was echt heerlijk, hele mooie smaken en verfijnde gerechtjes! Het heeft een mooie ambiance en een moderne Indonesische uitstraling. Het meisje dat ons bediende was niet vriendelijk en was kortaf, iets wat niet zou mogen in zo'n mooi restaurant. De rest van de bediening was wel heel vriendelijk en daardoor komen wij ook zeker weer terug! |
Juultje85 17 oktober 2011 | |
Mijn favoriete restaurant. Heerlijk Indisch eten in een moderne setting.
karien 8 oktober 2011 | |
Smakelijk Indonesisch eten, uitgebreide kaart. Fors aan de prijs en kwaliteit/prijs slaat nergens op. Bediening netjes. Het restaurant is erg klein, je zit boven op elkaar. Het is ook zeer lawaaig, wat een gesprek nagenoeg onmogelijk maakt. Water uit de fles duur! Waterflessen zijn open als ze aan tafel komen en ik vermoed dat deze in de keuken gevuld worden (smaakt naar kraanwater). De porties zijn klein. Pas op bij het bestellen van een ''rijsttafeltje". Geef goed aan wat je wilt en wat je uit wilt geven. Dan voorkom je een propvolle tafel waarvan de helft de vuilnisbak ik kan en een gepeperde rekening. |
thaiger 26 augustus 2011 | |
zeer goed restaurant, een persoonlijke favoriet.
Joy250m 21 augustus 2011 | |
Na twee mislukte pogingen eindelijk een tafeltje veroverd in het altijd volle restaurant Blauw. Het restaurant heeft een moderne uitstraling die ons inziens beter past bij een meer vooruitstrevende Indonesische keuken. Een los gerecht van de kaart wordt met zoveel bijgerechten geserveerd dat het alsnog lijkt alsof je een rijsttafel hebt besteld. De bij ons zo geliefde ‘Saté Kambing’ viel letterlijk vies tegen. Deze hoorde echter zo te zijn kregen wij van het bediend personeel te horen na een klacht hierover. Dit noemen wij geen goede service. Het feit dat het restaurant avond aan avond vol is wijten wij dan ook niet aan de goede keuken en dito service maar aan het kleine restaurantoppervlakte. |
evertberger 13 april 2011 | |
eten was wel lekker, maar niet bijzonder en je wordt wel steeds gejaagt door de personeel ( ze hebben ons tafel nodig ) en dat is altijd minder leuk als je uit gaat eten. |
Norbert-Scholl 10 maart 2011 | |
Een indonesische rijsttafel kan nogal eens het gevoel van massa-voedsel opwekken: teveel, te standaard. Bij Blauw merk je dat aan ieder onderdeel van het gerecht aandacht is besteed. Smullen dus, en een leuke ambiance en aardig personeel. Kortom een restaurant om aan te bevelen. |
Geef zelf je mening over Blauw Utrecht