paulbonte 26 april 2012 | |
Charmant vriendelijke bediening die ons meteen een glaasje prosecco aanbood, maar stond wel voor € 6,00 op de rekening. Voorgerecht: gegrilde groente met mozzarella was heerlijk. Tussengerecht gevulde ravioli was redelijk en hoofdgerecht zeewolf was ook redelijk. 3 gangen diner voor €35,-- . Knus restaurant. |
T.Krul 21 april 2012 | |
Dit is mijn favoriete Italiaans restaurant van Den Haag. Leuke inrichting en vriendelijke bediening. Je kan er terecht voor een lekkere 3-gangen diner voor een mooie prijs, of gewoon een simpele pasta van de kaart. Iedereen wordt als een gewaardeerde gast behandeld, dat is soms wel anders bij andere Italiaanse restaurants in DH. |
Juul7 21 maart 2012 | |
Het eten was lekker en de bediening aardig maar gezien de andere restaurants in de buurt zullen we niet snel terugkomen.Leuk restaurant maar niet bijzonder. |
JudithO 1 februari 2012 | |
Afgelopen weekend met zn tweeen genoten van een Italiaanse avond in centrum den haag. Warme ontvangst door de bediening en gestart met de heerlijke ham, vers gesneden aan tafel. Het tonijntaartje en de ossehaas is een aanrader. Ook genoten van de heerlijke wijn! Toe alleen een lekkere koffie met de heerlijke limoncello. Hier komen we graag nog een keer. |
JulietteB 19 december 2011 | |
Verbaasd dat dit restaurant zo n lage score heeft, heerlijk eten en favoriet van vele Italianen in Den Haag. Daarnaast supergoede service en vriendelijke gastheren/dames.
chris0402 5 december 2011 | |
Ook deze avond is het eten fantastisch, bediening is mediteraan charmant. Mooi voorgerecht van tonijn, hoofdgerechten zeer smakelijke zwaardvis en tonijn. Hier kunnen ze koken. Voor ons iedere keer goed, kwaliteit mag wat kosten, topavond. |
maartje 20 oktober 2011 | |
We hebben hier weer prima gegeten. Redelijke prijs-kwaliteits-verhouding. Hele charmante bediening. |
Proever60862 20 juli 2011 | |
Wij eten voortdurend bij Italiaanse restaurants maar V&C blijft onze favoriet. Zeer Italiaanse bediening met humor. En ben je niet helemaal positief, zoals de recensent hieronder, vertel het en ze stellen je alsnog tevreden. |
Proever112020 31 mei 2011 | |
Vage locatie, maar eenmaal binnen een aangename verrassing. Het eten is van zeer goede kwaliteit en erg smakelijk en daar betaal je ook voor. De pasta heb ik overgeslagen. Het dessert, gekarameliseerde aardbeien met yoghurtijs, was geweldig. Al met al een zeer geslaagde avond met de meest attente bediening. |
Fijnproever56 3 mei 2011 | |
Misschien waren mijn verwachtingen te hoog, maar wat viel het allemaal tegen! We namen het menu. Vooraf wat flauwe champignons met waterige kaas, daarna pasta met spinaziesaus (flauwe hap en leek meer op babyvoedsel) en de dorade filet als hoofdgerecht was matig en miste uitstraling van een smakelijk visgerecht. Dit heeft echt niets met de Italiaanse keuken van doen. Een glaasje matige prosecco voor 5,70 en het matige menu voor 37,50 (!) zorgden voor een rekening die totaal neit in verhouding staat met kwaliteit en ambiance van deze zaak. Deze kennismaking krijgt geen vervolg. |
Geef zelf je mening over Vino & Cucina