| Activiteiten | Catering |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Fijne Italiaan in Den Haag waar je rustig met een klein gezelschap of met ze 2en kan genieten van puur en eerlijk Italiaans eten. De entourage modern met mooie zwart/wit foto's aan de wand van Italië. Het licht zo gedimd dat de hele zaak rust uitstraalt.
De bediening zijn echte Italianen die je graag helpen met keuzes en oprecht vriendelijk zijn. Het eten was erg lekker. Als voorgerecht had ik een tartaar van verse tonijn croutons en avocado. Fantastisch! De pasta naar mijn smaak was iets te zout hoewel niet hinderlijk. Prijs/kwaliteit klopt helemaal hier.
Prima!
Onlangs weer gegeten hier, opnieuw gekozen voor het dagmenu-vlees. Het lijkt er op dat de kok beter een andere slager kan gaan zoeken. Als ik zelf vlees in de supermarkt haal en dit klaarmaak is het beter van kwaliteit en lekkerder dan hier. Net als de vorige keren dat ik hier was. De vis was opnieuw lekker volgens mijn tafelgenoten. Over de bediening weinig opmerkingen, je hebt er geen last van, ze weten wat er op de kaart staat e.d. en ze zijn er als je dat wilt. Prima dus.
De bediening zeer goed, ook de wijn- en grappa-adviezen waren goed, we mochten zelfs proeven. Eigenlijk was alles heerlijk. Als voorgerecht, uit het menu, was een compilatie van vier voorgerechten. Het tussengerecht, een pasta met citroen, is de beste die we ooit hebben gegeten! Het vlees van het hoofdgerecht erg mals. Daarna goede ristretto, grappa en espresso. Alles heerlijk. Wij zullen hier vaak terugkomen!
Gegeten op: 1 december 2012.We eten regelmatig in dit restaurant. Er zijn vele ''Italianen'' maar bij Vino & Cucina eten we nooit a la carte maar nemen we altijd ''het menu van de dag'' en dat is tot nu toe (ik denk 12 x) nooit teleurstellend geweest. We komen nog al eens in Italië en kunnen goed vergelijken: V&C zijn voor ons echt Italians!!
Gegeten op: 27 september 2012.
Na enthousiaste verhalen gehoord te hebben, besloten wij hier in de restaurantweek te gaan eten. Bij binnenkomst werden we zeer vriendelijk ontmoet door de gezellige (Italiaanse) ober.
Het driegangen menu was redelijk, verre van bijzonder. De gerechten waren simpel, geen uitgesproken smaken. Zelfs bij het schrijven van deze recensie is het lastig te bedenken wat we ook alweer gegeten hebben.
De prosecco, witte wijn (waaronder de Pinot Grigio), rode wijn en koffie met Grappa en Limoncello maakten het een wat mooier geheel. Mocht ook wat kosten; naast de € 27,50 voor het eten, betaalden we € 32,50 voor de drank. Normaal gesproken zou je dus € 70 p.p. kwijt zijn (buiten de Restaurantweek om), wat totaal niet in verhouding ligt met de kwaliteit van het eten. Wij komen hier dan ook niet terug, maar zijn toch blij dat we het een keertje geprobeerd hebben.
Schrijf zelf een recensie over Vino & Cucina
Schrijf hieronder je recensie over Vino & Cucina. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.