Gaper 10 februari 2012 | |
Goede en meedenkende bediening. Eten smaakte erg goed. Gezellig restaurant, mooie locatie. Twee keer gegeten, twee keer zeer goede avond gehad! |
Proever70597 24 september 2011 | |
mooie uitstraling en super gegeten ja het was druk en er liepen volgens mij wat nieuwe krachten in de bediening maar dat maakte niks uit iedereen moet toch een keer dingen leren lijkt mij.het eten was super en de bediening ook we komen snel weer terug |
Klant2011 15 september 2011 | |
Het was niet druk. Toch duurde het lang voordat wij onze eten kregen. Mijn gerecht voldeed niet aan de omschrijving in de menukaart. Er ontbraken ingredienten. Ik heb dit direct gemeld bij de serveerster, zonder terug te nemen, zei ze ik ga het direct voor je herstellen. Vervolgens zag ik haar niet meer terug. Ondertussen hadden mijn man en dochter hun eten al bijna op. Ik besloot zelf maar naar een serveerster te lopen om mijn verhaal nogmaals te doen. Ze zei: "ik kom er zo aan". Toen ze aan onze tafel kwam zag ze dat wat ik had besteld niet compleet was en zonder excuses wou ze het gaan herstellen in de keuken, waarop mijn man zei dat haar collega dat een half uur geleden ook al beloofd had, maar die had last van haar kortetermijngeheugen blijkbaar. Hij vond excuses wel op zijn plaats. Toen werd ze boos want wij moesten begrip hebben omdat haar collega onervaren was. Waarop mijn man zei dat ze in dat geval beter op haar collega moest letten. Ik heb toen de rekening gevraagd. Haar onervaren collega bracht ons de rekening. Het eten qua prijs/kwaliteit verhouding is zeer matig. Een ECHTE afrader dus! |
proever8326 1 oktober 2010 | |
afgelopen vrijdag bij de strangaper beland, we kwamer er toevallig langs.
kattenliefhebber 24 juli 2010 | |
Hebben hier gisteravond heerlijk gegeten met mij man.Het was de tweede keer dat we kwamen en hebben het zo naar ons zin dat we erover denken om hier ook een feest te gaan geven.We hebben een 3 gangen menu op met een heerlijk flesje wijn en een flesje water (gelukkig een flesje water want een karaf is niks meestal zit er meer ijs in dan water of het is lauw water en zitten ze te puffen als je om ijsblokjes vraagt).Na het dessert hebben we nog lekker een kopje thee voor mij en een kopje koffie voor mijn man genuttigt en daar zat ook een etagere met lekkere dingen bij dat krijg je bijna nergens ja als je er voor betaald dus jongens het is super top en jullie horen van de week van ons.
dorine andrea 10 juli 2010 | |
Afgelopen week op een warme zoele zomeravond in restaurant de Strandgaper gegeten.
zonnebloem1 27 mei 2010 | |
matige bediening,smakeloos eten.nu enige keren geweest.was de laatste keer. |
Koffie1 11 augustus 2009 | |
Afgelopen weekend met groep gegeten, eten was in orde maar bedienend personeel was absoluut een drama. 3 man bediening op 5 a 6 tafels en nog steeds half uur gewacht op drankjes. Bijna altijd lege glazen en vaak moeten vragen om nieuwe flessen wijn. Daarnaast moest bij het kiezen van het dessert ook maar even de koffie meteen gekozen worden omdat er gesloten werd. (22:30!!) Belachelijk! Ik blijf erbij, als je ongeschoolde scholieren in de bediening zet, blijft de regel goedkoop is duurkoop bestaan. Zonde voor een goed presterende keuken. |
kattenliefhebber 19 juni 2009 | |
Ben zaterdagavond hier wezen eten het was zulk lekker weer dat we lekker op het terras hebben gedinerd.Ik had vooraf de clubsandwich met zalm,paling en lekker een sausje van crame fraiche er tussen me man had een rundercarpaccio als vooraf zag er zo mooi en lekker uit,vervlogens had me man nog een uiensoep tussendoor werd mooi in een groot diep bord geserveerd heb er een hapje van genomen zo dat was nou echt een goede en lekker uiensoep.Toen hadden we ook nog een spoom tussendoor was niet een gewone spoom zoals je in de meeste restaurants krijgt met citroenijs dit was met heerlijk fris perzikijs en champagne.We waren wel eengezins met het hoofdgerecht we hadden allebei een tournedos met peppersaus en was goed medium gebakken en als afsluiting deden we allebij een oudewetse sorbet met ijs en vers fruit.We hebben lekker 3,5uur zitten tafelen op het terras alles kwam ook niet snel achter elkaar aan en er was super leuke bedienig die constant ook vroeg of alles naar wens was.We komen zeker vaker terug hier. |
Proever95462 3 juni 2009 | |
Afgelopen maandag hier na een fietstocht neergestreke voor de lunch. Wat een domper! De geserveerde uitsmijter was beneden alle peil (zeker gezien het prijsniveau) en de bediening was niet omwelwillend maar wel zeer slecht georganiseerd. Het tweede drankje wat we bestelden hebben we nooit gekregen. Toen ik bij het afrekenen mijn kritiek uitte, werd dit niet in dank afgenomen. Jammer, zo'n mooie locatie moet met zorg gerund worden. Anders ben je het niet waard! |
Geef zelf je mening over De Strandgaper