Proever38509 16 september 2011 | |
Schitterende lokatie a/h water met uitzicht op de SS Rotterdam. Eten: goed bedoeld maar ietwat pretentieus en wat vergezochte gerechten. Wel prima geprijsd. |
moby 25 juli 2011 | |
We komen hier regelmatig en hebben iedere keer een prima ervaring. Geef aan hoeveel gangen (4-5-6) je wil eten (en of je speciale 'dieet voorschriften' hebt), de rest wordt geregeld. Perfecte smaakcombinaties, originele recepten zonder teveel poespas, attente en kundige bediening, goede prijs/kwaliteit verhouding in een sfeervolle zaak. Erg goed, ga zo door! |
frank0208 18 juli 2011 | |
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Voor EUR 50 pp heb je 5 gangen, twee glazen wijn, een dubbele espresso en een gedeelde fles Pellegrino. Eerlijk eten tegen een eerlijke prijs. Zeer goede en attente bediening. Heerlijk warm brood, uitstekende gelijkmatige tijd tussen gangen. Vis was precies goed gegaard, lamsvlees precies goed van smaak en mals. Heerlijke avond. Een echte aanrader !!! |
cilereniers 6 juli 2011 | |
In een ongedwongen sfeer kan je heerlijk ( op het terras) wat drinken en daarna genieten van het aangeboden menu (3 of meer gangen naar keuze). Een sensatie zijn de verschillende smaken die de kok op een lekkere wijze bij elkaar brengt.
rotterdam010 1 juli 2011 | |
Leuke locatie, leuk concept: verrassingsmenu met wijnarrangement. Het geheel iets minder als wat wij verwacht hadden. Het voorgerecht nauwelijks geproefd door sterke overheersende smaak van de saus. Tussen-hoofd- en nagerecht (vis, vlees, ijs) redelijk tot goed. Wel heel erg losse bediening (te los). Onbegrijpelijk dat je elke keer je bestek moet houden. |
Lindec 10 juni 2011 | |
Lekker verse seizoensprodukten. Heerlijk warm brood vooraf met smaakrijke olijfolie! Een amuse van creme met de nieuwe haring (net binnen!). Lekker! Dan een salade van verse groene erwtjes, jonge gedopte tuinboontje, groene asperges en geitenkaas. Weer: lekker. Vervolgens een stukje gebakken witvis, gebakken coteletjes en als afsluiter een kaasplankje. Ze hebben geen menukaart, maar je kunt kiezen uit 4, 5 of 6 gangen menu. Wij kozen voor het 5 gangen menu en dat was een heerlijke en aangename verrassing. Neem als begeleiding de heerlijke Rieslingwijn die ze ook per glas schenken. Rotterdamser dan dit kan de lokatie niet worden. Langs het water aan de rand van de haven, de schepen varen voorbij. Het restaurant zelf is gevestigd in een aantal oude zeecontainers, wat 'kaal' van binnen, maar zeker niet ongezellig. Stoeltjes jammer genoeg, ook hier weer, ruggenbrekers als je wat langer zit. Buiten hebben ze een heerlijk ruim terras met oa loungebanken. Helaas waait het vaak net iets te hard om daar echt lekker te zitten, zeker als het niet boven de 20 graden uitkomt.
Fidus 17 mei 2011 | |
In alle opzichten een 'top' ervaring.
DE 9 mei 2011 | |
Wij hebben hier nu aantal malen gegeten en kan met overtuiging zeggen: een absolute aanrader. No nonsense sfeer en een mooi uitzicht. Keuken is werkelijk top; goede gerechten, prima combinaties en uitstekende prijs-kwaliteit. Daarnaast een professionele en attente bediening. Een feestje! |
flow 8 mei 2011 | |
Heerlijk gegeten, op een rustig terras dat volop in de zon en met uitzicht op het water ligt! |
kropff 30 april 2011 | |
Heerlijk gegeten en gedronken bij Wijn of Water. We hadden een 6 gangen diner en alles was een prikkeling van al onze zintuigen. Uitstekende wijn voor een goede prijs. Wat ook helpt is dat het uitzicht uitstekend is. De bediening meer dan behulpzaam bij het uitleggen van de gerechten die geserveerd werden. We keken rechtstreeks in de keuken en je zag dat ze plezier hadden in het koken en voorbereiden van de gerechten. Kortom een aanrader. |
Geef zelf je mening over Wijn of Water