KeukenInternationaal & Wereldkeuken
Openingstijden19.00-23.00

spijkenissenaars spijkenissenaars 21 juli 2011

Het begon met de bediening die erg slordig was, daarnaast zijn de toiletten niet goed verzorgd, ze zijn namelijk erg vies en er is geen toiletpapier te vinden, alleen op de grond. Ook kregen we eten ( kip en lendebiefstuk ) dat rook én smaakte letterlijk of dat het uit de vuilnisbak gehaald is en daarna door de toilet gehaald, en zo op je bord gelegd. De spareribs waren redelijk, wel te eten, maar heel vettig. Daarna hebben we niets opgegeten en de bediening erbij gehaald. Wat blijkt? De lendebiefstuk, kip en spareribs waren volgens hun 1 dag over datum, helaas denken wij dat dit gelogen is. Een biefstuk, kip en spareribs smaken nog verukkelijk naast wat wij hebben gekregen. Ook waren de kruiden niet goed gedoseert ( veel te veel ), het enige positieve was dat wij ondanks dit ziekmakende eten, alles gratis kregen, ook de drankjes ( wij hadden ook niet anders verwacht, we hadden het ook NOOIT betaald ). Met vriendelijke groeten, de spijkenissenaars die hier nooit meer komen eten. Ook willen wij nog even mededelen, als wij hiervan ziek worden of ook maar één keer het gevoel mogen hebben dat we moeten overgeven, dienen wij zo snel mogelijk een claim in, en dit zullen wij blijven herhalen totdat er een sanctie op wordt gelegd.

Jose1977 Jose1977 29 mei 2011

25 maart hier gegeten met 6 personen. Een glas kraanwater voor de dorst mocht niet worden bediend. Kruidenboter bij het stokbrood zat een donkergele rand op. Eten werd niet tegelijk geserveerd, dus sommigen waren al bijna klaar toen de anderen hun eten kregen. De Tempura garnalen bleek een soort frikandel van rubber gevuld met een onherkenbare brei. Die ook nog eens heel beroerd smaakte. Bij het uitspreken van onze ontevredenheid werden deze plates kosteloos geruild voor gegrilde kipfilet. Helaas niet veel beter, een taai en saai stuk kip. De burrito was lauwwarm en niet erg smakelijk. Het enige wat ok was, was de patat. Wij komen hier zeker nooit meer terug!!!

hester72 hester72 30 januari 2011

Wij hadden voor 6 personen gereserveerd via email. Toen we aankwamen werden er haastig een paar tafeltjes tegen elkaar aan geschoven. Dit zo'n anderhalve meter van de toegangsdeur zonder tochtgordijn met buiten een temperatuur van -1 graad Celsius. We gaven aan dat we hier niet wilden zitten vanwege de vrieskou, maar er waren geen andere zitplaatsen meer beschikbaar (later hoorden we dat de reservering niet was doorgekomen). Na zo'n 10 minuten kwamen er 2 tafels vrij aan de zijkant, ietsje verder van de deur (3-4 meter) maar nog steeds zaten we in de vrieswind, want het was een komen en gaan van mensen. Voorafjes waren lekker, al vind ik wel dat je een (chili)sausje naast een vleespasteitje moet serveren i.p.v. er rijkelijk overheen gegoten. Intussen kregen we het steeds kouder en mensen die op onze oude plekken gingen zitten hielden hun jassen zelfs aan. Hoofdgerechten waren ronduit slecht: welldone bestelde entrecote was alleen even dichtgeschroeid op de plaat en rood van binnen. Mixed grill bevatte kip die zo taai was dat deze niet te snijden viel en de zalm had blijkbaar ook al uren op de bakplaat gelegen zo droog... Alles geserveerd op koude borden. Bovendien was zo ongeveer het enige warme de champignonsaus die geserveerd werd bij de entrecote. Maar we hadden honger en begonnen er toch maar aan. Mijn hoofdgerecht (burrito, dus niets ingewikkelds aan) werd maar niet gebracht en toen de anderen een beetje genoeg hadden van hun hoofdgerecht, was ik er door de kou en honger inmiddels ook helemaal klaar mee. We vroegen het personeel de rekening en om mijn gerecht te laten zitten. Deze werd tegelijkertijd met de rekening binnengebracht. Uiteindelijk werden op de rekening de buritto en 1x mixed grill in mindering gebracht.
Personeel reageerde toch nog lichtjes verbaasd over onze klachten en dat maakte het plaatje voor ons compleet: het leuke design interieur kan niet verhullen dat de keuken slecht is en het personeel weinig geinteresseerd.

dekentje dekentje 26 juli 2010

Met een citydeal bon hier heerlijk gegeten, de spareribs waren supermals en goed van smaak. Bediening snel en vriendelijk. Lekkere cocktails!

Lidian Lidian 6 juli 2010

De bediening was zeer ongeinteresseerd en droeg verschillende kleding. Stonden liever binnen achter een gordijn ipv op het terras waar alle klanten zaten. Ook werden veel drankjes met de hand uitgeserveerd ipv op een blad. Het eten was zeer weinig, mijn salade met gefrituurde feta en gegrilde groenten bestond uit een paar blaadjes sla, welgeteld drie stukjes gegrilde courgette en een paar bolletjes droge, gefrituurde feta. Ook het eten van mijn vriendin, een tortilla was niet lekker. Het zat vol met broccoli en andere rare groente die niet thuis horen in een tortilla. Kortom, erg zonde van mijn tijd en geld.

Geef zelf je mening over Rain