7.7
Toon telefoonnummer 010 452 73 05

69 recensies

1 2 3 4 ... 7 ouder »

9 november 2012

Vertrouwd en gezellig. Keurig attente bediening. Geen muziek wat in het bruine cafe voor een zeer goede sfeer zorgt.
Het eten is altijd van dezelfde vrij hoge kwaliteit. De prijzen zijn zeker niet goedkoop, maar, altijd goed en lekker.
Ik eet hier zeker 1x per maand, en blijf dat voorlopig met liefde doen.

28 oktober 2012

Ik kom hier al jaren, en al jaren is het prima vertoeven hier.
Sinds mijn studententijd niets veranderd, nog steeds goede bediening, lekkere stobbe burger, lekkere salade geitenkaas, lekkere sate. Alles vers en goed bereid. Zoals het moet zijn.

T-deboer
T-deboer
Topproever

29 september 2012

Gezellig eetcafé, waar je prima een hapje kunt eten. De sfeer is goed, maar meer dan een eetcafe moet je niet verwachten.

Gegeten op: 29 september 2012.
ahaitsma
ahaitsma
Expertproever

20 juli 2012

Het decor is simpel: een bruin buurtcafe. Dat is ook meteen de charme van de zaak alhoewel een likje verf geen kwaad zou kunnen. Het is hier altijd gezellig druk (soms loop je nog wat bekende Kralingse buurtbewoners tegen het lijf..) en met mooi weer loopt ook de stoep voor de deur helemaal vol.

Wat dit eetcafe echt goed maakt is echter de bediening! Die is vriendelijk, behulpzaam en er wordt goed op je gelet. Zo snel je je glas leegdrinkt staat er binnen een minuut iemand naast je tafel voor een refill en wordt meteen glimlachend gevraagd of verder alles naar wens is. Prettig. Het eten is daarbij altijd van dezelfde goede kwaliteit; simpel maar lekker (heerlijke burger en sate!).

Kortom, wij komen hier graag.

SisRTD
SisRTD
Proever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

7 april 2012

Zeldzaam goed. Historische, bruine kroeg sfeer. Zeer attente bediening (zelfs buiten bij de rooktafels). Uitstekend eten voor een eetcafé. Goede sfeer. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Uitzicht op Rotterdamse chique, mooie studentes en gerijpte oud-studentes.

SwedishChef
SwedishChef
Expertproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

9 maart 2012

Prima zaak voor een snelle hap en een drankje. Kom er regelmatig en bediening is altijd goed. Enige nadeel is parkeren in de straat. Verder een leuke zaak.

7 januari 2012

prima eetcafe.Was in de seventies een studentencafe met een groot zeeaquarium

7 januari 2012

Kom hier soms met familie of vrienden.Geen slechte ervaringen.Zaak zit vaak vol en dat is goed teken.De bediening is goed getraind.Als je glas leeg is zijn ze er als de kippen bij om het te vullen.Voor een eetcafe prima schotels.Ze hebben een ruime wijnkeuze en de chef heeft goede wijnadviezen.In de seventies kwam ik er al al was het toen een studentencafe met een enorm zeeaquarium.Heb voor vanavond een tafel gereserveerd.

18 november 2011

De Stobbe is altijd een van mijn favorieten! Het eten is goed en betaalbaar en de bediening is wat mij betreft een voorbeeld voor vele anderen! De mensen zijn zeer vriendelijk, er wordt erg goed op je gelet als klant. Ook een prima plek om gewoon gezellig een biertje te doen.

naneel
naneel
Meesterproever

24 september 2011

Zaterdagavond hier heerlijk gegeten! Niet alleen is de bediening en de sfeer voortreffelijk (wel reserveren want voor je het weet zit het vol), ook het eten is fantastisch. De eigenaar welke tevens ook kok is legt zijn ziel en zaligheid in de gerechten en dat is te proeven! Vooraf de gerookte zalm welke werd gecomplimenteerd met geroosterd casino en boter. Als hoofd hadden wij de Boeuf Bourguignon, zo lekker heb ik hem nog nooit gegeten! De bediening is vriendelijk, voorkomend en professioneel. Men kan veel over de gerechten en de wijnen vertellen en niets is teveel gevraagd. Prijs kwaliteit is helemaal prima en in tegenstelling tot voorgaande berichten zeer goed in verhouding.

Fijnproever1983
Fijnproever...
Proever in spe

1 2 3 4 ... 7 ouder »

Schrijf zelf een recensie over Stobbe