Kom hier soms met familie of vrienden.Geen slechte ervaringen.Zaak zit vaak vol en dat is goed teken.De bediening is goed getraind.Als je glas leeg is zijn ze er als de kippen bij om het te vullen.Voor een eetcafe prima schotels.Ze hebben een ruime wijnkeuze en de chef heeft goede wijnadviezen.In de seventies kwam ik er al al was het toen een studentencafe met een enorm zeeaquarium.Heb voor vanavond een tafel gereserveerd.
De Stobbe is altijd een van mijn favorieten! Het eten is goed en betaalbaar en de bediening is wat mij betreft een voorbeeld voor vele anderen! De mensen zijn zeer vriendelijk, er wordt erg goed op je gelet als klant. Ook een prima plek om gewoon gezellig een biertje te doen.
Zaterdagavond hier heerlijk gegeten! Niet alleen is de bediening en de sfeer voortreffelijk (wel reserveren want voor je het weet zit het vol), ook het eten is fantastisch. De eigenaar welke tevens ook kok is legt zijn ziel en zaligheid in de gerechten en dat is te proeven! Vooraf de gerookte zalm welke werd gecomplimenteerd met geroosterd casino en boter. Als hoofd hadden wij de Boeuf Bourguignon, zo lekker heb ik hem nog nooit gegeten! De bediening is vriendelijk, voorkomend en professioneel. Men kan veel over de gerechten en de wijnen vertellen en niets is teveel gevraagd. Prijs kwaliteit is helemaal prima en in tegenstelling tot voorgaande berichten zeer goed in verhouding.
afgeopen vrijdag met oude vriend gegeten.Sfeer inderdaad heel goed, bediening vriendelijk.Maar de prijs/kwaliteit verhouding is heel slecht .voor de prijzen van Stoobe kun je elders echt veel beter terecht.Kogelbiefstuk zonder smaak, parelhoen gortdroog. 3,75 voor een glas huiswijn wel erg fors.Commentaar binnen mijn vriendenkring.we gaan voor de gezelligheid graag naar Stobbe, maar altijd lichte ergernis over de kwaliteit van het eten.Das eigenlijk best jammer.