7.5
7.8

1 2 ouder »

Raintje Raintje 14 juni 2011

erg lekker en vers .. uitstekend !!

Alex400 Alex400 30 juli 2010

No Sushi was ik paar keer langs gereden. Van buiten lijkt het een winkel en er is weinig belettering en alleen maar een logo op de gevel aanwezig. Bediening is erg aardig. Ze maken alles wel vers, alleen maken ze volgens mij te veel zodat veel Sushi uit de koelkast komt. Sushi is aan de dure kant en is de prijs niet waard. Kortom, valt veel te verbeteren!

FatBelly FatBelly 20 juni 2010

Via MyCityDeal een voucher gekocht voor 6,25. Maar goed ook, zou geen 12,50 geven voor de sushi. Het was redelijk. Tonijn niet heel erg vers, zalm wel. Hot&Icy is spannend, maar de mayonaise blijft toch een rare ingredient bij sushi. Service was wel erg goed.

Raintje Raintje 27 april 2010

sushi kwaliteit uitstekend. afgelopen week voor het eerst hier gegeten. vriendelijk personeel. jammer dat het geen restaurant is.

ceesvisser ceesvisser 19 maart 2010

Niet best... alhoewel de sushi niet slecht is ben ik toch van mening dat als je wil gaan bezorgen er meer bij komt kijken.... Beetje opletten en leren van hun grote broer de sushi kings.

Proever78142 Proever78142 20 november 2009

Eten is goed. Maar spijker wel je spullen vast, want hun bezorger steelt op de weg naar buiten waardevolle items

Reinaaa Reinaaa 9 november 2009

Vroeger groot fan van no Sushi omdat het 1 van de weinige goede aflever sushi adressen is.
Gister heb ik echter dik 2 uur op mn eten moeten wachten. Gaven de schuld aan het feit dat ik via het internet had bestelt. Uiteindelijk had ik heel ongelukkig, een tikfout gemaakt in het huisnummer. Maar de brommerrijder had geen mobiel meegenomen en dus weer op en neer gereden. Al met Logistiek geheel 'crap' geregeld allemaal. Je kan zeggen dat dit misschien al de smaak beinvloed. Maar eenmaal het eten op tafel viel de sushi uit elkaar (niet goed gerold), niet echt iets om heel gelukkig van te worden en de wakame was niet door heen te kauwen. Eigenlijk was er alleen op de sashimi niks aan te merken. Hoe dan ook geen 40€ waard. Voortaan maar weer bestellen bij sushi house.

Pebby Pebby 31 juli 2009

Als fan van Not Only Sushi (Haarlem) ben ik toch maar eens bij No Sushi gaan halen, toen we afgelopen zondag in het Vondelpark zaten. De sushi was wel okay, maar naar mijn gevoel werd het met minder liefde gemaakt dan in Haarlem.

Proever67459 Proever67459 22 februari 2008

erg lekkere sushi... goede kwaliteit! de San Franciso wrap is echt een aanrader...lekker lekker lekker!

Proever36628 Proever36628 3 februari 2008

Duurde bijna 2 uur om bezorgd te worden via een online order en sommige tonijn proefte erg vissig. Toch leuk dat de sushi chef zelf de bestelling afleverde.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over No Sushi