Raintje 14 juni 2011 | |
erg lekker en vers .. uitstekend !! |
Alex400 30 juli 2010 | |
No Sushi was ik paar keer langs gereden. Van buiten lijkt het een winkel en er is weinig belettering en alleen maar een logo op de gevel aanwezig. Bediening is erg aardig. Ze maken alles wel vers, alleen maken ze volgens mij te veel zodat veel Sushi uit de koelkast komt. Sushi is aan de dure kant en is de prijs niet waard. Kortom, valt veel te verbeteren! |
FatBelly 20 juni 2010 | |
Via MyCityDeal een voucher gekocht voor 6,25. Maar goed ook, zou geen 12,50 geven voor de sushi. Het was redelijk. Tonijn niet heel erg vers, zalm wel. Hot&Icy is spannend, maar de mayonaise blijft toch een rare ingredient bij sushi. Service was wel erg goed. |
Raintje 27 april 2010 | |
sushi kwaliteit uitstekend. afgelopen week voor het eerst hier gegeten. vriendelijk personeel. jammer dat het geen restaurant is. |
ceesvisser 19 maart 2010 | |
Niet best... alhoewel de sushi niet slecht is ben ik toch van mening dat als je wil gaan bezorgen er meer bij komt kijken.... Beetje opletten en leren van hun grote broer de sushi kings. |
Proever78142 20 november 2009 | |
Eten is goed. Maar spijker wel je spullen vast, want hun bezorger steelt op de weg naar buiten waardevolle items |
Reinaaa 9 november 2009 | |
Vroeger groot fan van no Sushi omdat het 1 van de weinige goede aflever sushi adressen is.
Pebby 31 juli 2009 | |
Als fan van Not Only Sushi (Haarlem) ben ik toch maar eens bij No Sushi gaan halen, toen we afgelopen zondag in het Vondelpark zaten. De sushi was wel okay, maar naar mijn gevoel werd het met minder liefde gemaakt dan in Haarlem. |
Proever67459 22 februari 2008 | |
erg lekkere sushi... goede kwaliteit! de San Franciso wrap is echt een aanrader...lekker lekker lekker! |
Proever36628 3 februari 2008 | |
Duurde bijna 2 uur om bezorgd te worden via een online order en sommige tonijn proefte erg vissig. Toch leuk dat de sushi chef zelf de bestelling afleverde. |
Geef zelf je mening over No Sushi