KeukenEetcafé & Wijnbar
Lunch
Diner

arthurvanderkolk arthurvanderkolk 23 december 2011

Gisteren heerlijk verrassingsmenu op met goeie wijnen. We waren met zijn vieren en hebben echt dikke pret gehad. De sfeer is sowieso altijd ontspannen in de huiskamer van het liskwartier. Gambas met parmaham, eendeborst met heerlijke saus, een entrecote aan één stuk aan tafel gesneden en heerlijke kazen na. Daarvoor moet je wel op tijd resereveren.

liselotte1 liselotte1 14 december 2011

Doen is voor mij de gezamenlijke huiskamer van mijn buurt, altijd gezellig.
Kom er graag. Jeff is de chef en houdt van variatie, de kaart vind ik dan ook persoonlijk overbodig. Laat je maar verrassen dan komt het altijd goed. Vorige week zaterdag heb ik met de buurman een heerlijk stukje rollade gegeten!

jannekevdlinden jannekevdlinden 2 september 2011

Zo jammer. Zo'n leuke tent, maar het eten is zo verschrikkelijk slecht (geworden). Het is onverzorgd, volgens mij niet altijd even hygienisch bewaard of bereid (schaaltje saus rechtstreeks uit de koelkast met een ingedroogde rand)en onvakkundig en liefdeloos klaargemaakt.
Doen is voor ons onze stamkroeg en we komen er nog steeds wekelijks met veel plezier. Het eten doen we helaas toch echt ergens anders. Biertje? DOEN! Eten? ZEKER NIET DOEN!

zonneroosje zonneroosje 30 juli 2011

Leuke zaak, vriendelijke bediening, helaas lijkt er niets met de vele kritiek op culinair gebied te worden gedaan. Ten eerste vindt ik dranken en gerechten te prijzig voor wat toch wel 'gewoon' eetcafé-eten is. Vijf euro voor een klein glaasje prosecco, tel uit je winst (ervan uitgaande dat er tien glaasjes uit een fles van misschien 3, 4 euro gaan). De hoofdgerechten, vanaf een euro of 14,50, zijn inclusief een klein beetje groenten en wat blaadjes sla. Er zit géén friet bij, dus wil je die erbij, dan zit je tegen de twintig euro voor niets bijzonders. De friet is trouwens wél lekker en wordt opgediend in een papieren puntzak (leuk!). Ook de nagerechten zijn ronduit duur voor wat je krijgt. Neem de crème brûlée. Dan denk je een licht, zacht au bain-marie gegaard eiergerecht te krijgen, afgemaakt onder de grill. Niets is minder waar: voor de somma van 7,50 (mét het verplichte bolletje vanille-ijs) krijg je een klein schaaltje gekookte bloempap met wat gekarameliseerde suiker. Kosten: hooguit 25 cent, maar omdat het wel van de groothandel afkomstig zal zijn, misschien het dubbele. Fantasieloos, maar vooral misleidend want de naam 'crème brûléé' wordt hier ten onrechte gebruikt. Jammer ook dat de kaart vele maanden hetzelfde blijft, waardoor een herkansing wel erg lang op zich laat wachten.

bloemen bloemen 6 juni 2011

leuke kroeg,maar je moet er niet gaan eten.weinig garnering sate niet gaar,asperges onderkant niet goed geschild, weinig sauce .
op weg naar huis maar even langs Konak geweest voor een broodje donner die smaakte beter en was meer voor mijn 4 euro dan de asperges van 16,50 euro

Geef zelf je mening over dorst & trek Doen

LunchDiner
MaandagGeopend voor lunchGeen diner
Dinsdagvan 17:30 tot 21:30
Zaterdagvan 17:30 tot 21:30
Zondagvan 17:30 tot 21:30

Meld dit restaurant als gesloten