Barça, een trendy bar, geïnspireerd door het warme en temperamentvolle Barcelona, die je proeft in onze keuken, sfeer, inrichting, service en de wijnen die we schenken.Barça is er voor elk gezelschap, voor elke gelegenheid en ons zonovergoten terras houdt jullie graag warm.
Deze grote Spaanse zaak valt niet te missen als je op het Marie Heinekenplein bent. 's Zomers zit het terras altijd vol en ook in winter is het zeker in de weekenden aan te bevelen op tijd te reserveren. Waarom al die drukte? Omdat het eten gewoon erg lekker en ook nog eens betaalbaar is. De meeste gasten komen speciaal voor de tapas en montaditos, maar er staan ook veel salades en internationale gerechten op de kaart. Op de lunchkaart vind je de Spaanse invloeden ook terug, fijn als je een keer iets anders dan anders wilt!
De lekkerste hamburger van Amsterdam!!! (Zowel voor de vegetariers als vlees liefhebber) Verder is het een heerlijke plek voor zowel een kop koffie, wijntje of uitgebreid diner!
ik woon om de hoek van restaurant Barca, en vind het een super leuke plek voor een drankje, tapas of om te gaan eten. Ze hebben een leuke kaart, met een goed wijn advies. Het personeel is attent en onthoud vaak je bestelling wat ik erg knap vind in zo'n grote zaak! absolute aanrader, vooral de cava feestjes zijn helemaal top!
Afgelopen vrijdag hebben wij met 6 mensen bij Barca gegeten. De bediening was slecht en we moesten lang op onze bestellingen wachten. Een aantal keer kwam het voor dat de bestelling zelfs vergeten werd. Verder wat het eten middelmatig.
Heerlijke Cava, heerlijke tapas, maar waarom €5 per fles water waarvan je niet eens weet of het wel echt mineraalwater is (want de dop op de fles ontbreekt). Jammer.
Wim Weerts
Food is great at Barca especially its chicken yogurt tapas. Atmosphere and decor is trendy. Definitely recommended for everyone and a must visit for those who enjoy Spanish food.