6.4
6.5
7.8

KeukenInternationaal

vijverberg76 vijverberg76 30 september 2011

We hebben heerlijk gegeten! een goede ervaring en we komen zeker terug! De bediening was zeer vriendelijk en correct! Het was wel druk waardoor we wat lang op de gerechten moesten wachten maar dat werd goedgemaakt met een heerlijke koffie aan het eind! Het eten was zo lekker dat het het wachten waard was! Ga zo door!

Proever71136 Proever71136 6 juli 2011

Gisteravond met zijn drieeen gegeten omdat we de prijs kwaliteit wel eens uit wilde proberen. Nou dat was de moeite waard! Mijn kogelbiefstuk, met heerlijke pepersaus, was zo mals dat je hem zo naar binnen kon slurpen maar ja, dan is hij zo op! Rustig aan dus... Daardoor dacht mijn tafelgenoot dat hij mij nog moest wijzen op het laatste stukje dat er nog steeds lag. HA! alsof ik die zelf niet in de gaten had, of zou hij hem zelf eigenlijk gewild hebben? Vast niet want die zat te smullen van zijn satétje. En onze vrouwelijke tafelgenoot genoot zichtbaar van haar rib-eye steak.
Verder heerlijke Hertog Jan biertjes gedronken en witte wijn waar ik ook geen klachten over hoorde. Top avond!

Genieteniseenvak Genieteniseenvak 8 februari 2011

Het is een kroeg. Wat eet je in een kroeg? Juist, kip saté. Die is hier heerlijk en goedkoop. De bediening is leuk, vriendelijk en goed voor het oog. De kroeg zelf ook prachtig. Gewoon goed.

coconut coconut 27 augustus 2010

Gezellige kroeg, echt leuke uitstraling! Maar het eten was - zelfs voor de bescheiden prijs - echt niet oké. Vet met botten verdienen de titel spareribs niet en de kogelbiefstuk leek meer op een doorgebakken peperstake. Met de paar karige blaadjes sla ernaast, bleven eigenlijk slechts de frietjes over om van te genieten. Die zijn overigens prima. Maar daarvoor kun je ook naar de snackbar. Bediening iets te overdreven naar mijn smaak. Meer bezig met eigen verhaal & grapjes dan contact te maken met de gasten. En helaas bleek het aardig bedoelde aanbod om het belabberde eten te compenseren met een dessert, op de valreep slechts geldig voor één van ons. Waardoor we ook nog zaten opgescheept met een aantal flensjes die we anders niet hadden besteld. Jammer... volgende keer laat ik het bij een biertje.

mawjanssen mawjanssen 30 juni 2010

Gezellige bruine kroeg voor echte bourgondiërs

Geef zelf je mening over Momfer de Mol