6.4
6.9

KeukenEetcafé & Hollands

skittelman skittelman 23 april 2012

Bickel Beer Houten is een restaurant waar je moet weten welke gerechten de moeite waard zijn. De soep was erg dik en het stokbroodje kaas wat er op zou moeten liggen was naar beneden gezakt omdat brood eenmaal slecht drijft op instant soep. Broodje zelf was ook nog eens kurkdroog en smakeloos. Meloen met ham daarentegen was erg zoet en een goede portie als voorgerecht. Mijn hoofdgerecht (varkenshaas) was zeer smaakvol, goed rose gebakken met een lekker sausje, de berenspies (waar volgens de kaart meerdere soorten vlees aan moeten zitten) bestond uit droog maar wel lekker gemarineerd rundvlees. Ik heb zelf een aantal happen geproefd en kon concluderen dat het echt veel te droog was.

Bediening was aan het begin van het diner prima maar aan het eind was er niemand meer te bekennen zelfs de grote bar was onbemand en we moesten personeel zoeken om drinken te bestellen. Na wat onderzoek bleek deze in de keuken te staan waar goede stevige hardcore uit de speakers kwam. Nou heb ik daar zelf weinig op tegen maar ik kan voorstellen dat andere mensen hier minder van gediend zijn.

Weet wat je besteld en kom niet te laat anders is het personeel zoek.

bloeme23 bloeme23 6 mei 2011

Ik heb hier laatst met een groep gegeten. We hebben ten eerste hebben wij 1.5 uur moeten wachten terwijl er maar 3 andere tafels bezet waren. Daarnaast hebben wij diverse keren drinken besteld wat uiteindelijk nooit gebracht werd, of steeds de verkeerde drankjes of de helft van de drankjes. Toen uiteindelijk het eten werd besteld waren er 2 verkeerde gerechten besteld het duurde 20 minuten voordat deze gerechten er waren. Een gedeelte van het vlees wat aangebrand en taai.
Toen we uiteindelijk om korting vroegen weigerde ze dit te geven.
Voor ons nooit meer Bickel Beer in Houten!!!

Het restaurant van binnen ziet er helemaal top uit! de locatie is iets minder.

milacik84 milacik84 22 februari 2011

Al meerdere keren goed gegeten, lekkere spare-ribs en zo. Bediening altijd vriendelijk.

RoyalRoy RoyalRoy 20 maart 2010

Prima lunch gegeten afgelopen middag in deze veredelde snackbar want je kunt dit niet een echt restaurant noemen. Prima voor een snelle, goedkopen en flinke hap.

Amy.Miller Amy.Miller 23 november 2009

Na een dagje uit wilde we onderweg even snel ergens een hapje eten. We kwamen uit bij de Bickel Beer en hadden het niet beter kunnen treffen. Echt een hele goede beer is dit. Hij zit wel een beetje op een rare plek en was zelfs met TomTom lastig te vinden. Maar het eten en de bediening was hier echt super. Het zag er best druk uit en toch nam de bediening genoeg aandacht voor ons. Lege glazen werden meteen weggehaald en nieuw drank opgenomen. Eten kwam ook vlot en was heerlijk. Helaas dat deze beer nogal ver weg zit van waar ik woon. Anders had ik hier zeker vaker heen gegaan!

Geef zelf je mening over Bickel Beer

Maandagvan 11:00