Wij komen hier regalmatig om koffie te drinken en broodjes te eten. Lekker koffie ( altijd heet) en broodjes zijn altijd vers en lekker. Personeel heel vriendelijk. En je kan hier altijd pinnen of zelfs met credit card betalen zonder enige gezeur dat bedrag is te laag etc etc... voor dit is zeker een plus punt!
Ik voelde me Zaterdag als een kind in een snoepwinkel. De menukaart is GEWELDIG, de prijzen zijn voor de verandering eens NIET belachelijk, de service is uitstekend, het personeel uiterst vriendelijk en vermakelijk, het decor knus, alsof je moeder in een restaurant werkt en jij in de keuken ook even een bammetje mee mag eten. Ik heb een nieuwe \'hangout\' gevonden!
Hartstikke gezellige winkel en eetcafe. Broer en zus maken heerlijke broodjes, salades en taart. Alles is home made en waar je op, en vanaf eet, kun je nog kopen ook. Een aanrader is het broodje gerookte kipo-avocado: lekker!!! (Je kunt hier trouwens wel pinnen..) Cijfer: een dikke 10.