waar voor je geld! ruim voldoene hoeveelheid eten en smaakvol....ik kende deze keuken niet maar ik vond hem verrassend. en de koffie is echt heeeerlijk! niet duur en lekker! gewoon doen!
We hebben genoten van dit culinaire uitstapje naar Ethiopiƫ. De eenvoudige inrichting verhoogt de authentieke setting. Het Afrikaanse bier was uitstekend en de bediening was plezierig vriendelijk. Het was erg leuk om na afloop de koffieceremonie bij te wonen.
Heerlijk eten, beetje trage maar vriendelijke bediening. Veel vegetarische opties. En er staat Rivella op de drankenkaart (mijn persoonlijke favoriet die weinig restaurants aanbieden). Het koffieritueel is bijzonder!
We zijn vegetarisch, en waren twee keer met een grote groep, dus hebben nu alle vegetarische gerechten kunnen proeven. Beide keren erg geslaagd, heel lekker eten en vriendelijke bediening. Duurt wel even voor je het eten krijgt.
Heerlijk gegeten! Lekker met de handen, wat ook voor de kinderen een feest was. Injera, typische kruiden uit de regio, koffie op traditionele manier gemaakt na afloop, allemaal positief.
Vrijwel alles wordt bereid op moment van bestellen, het eten staat dus niet gelijk op tafel. Zorg dus of voor goed gezelschap :), of geef bij reserveren je bestelling door.
Voor mensen met kinderen is dit restaurant sowieso een aanrader: kindvriendelijk, in een rustige buurt met voor de deur een klein speelplaatsje. Wachten wordt zo een stuk makkelijker :)