eten88 eten88 22 april 2012

Aan tafel wordt ongevraagd (!) een minischaaltje met 10 stuks oude pindanootjes geserveerd, op de rekening zie je dat dit €1,60 kost!

winston1 winston1 7 maart 2012

Via groupon zijn we met 3 vrienden bij Bistro Bontje terecht gekomen. Zonder verwachting zijn we richting Scheveningen gereden. Na een parkeerplek in de buurt te hebben gevonden (er was een musical die dag dus het was erg druk in de buurt) kwamen we binnen in een gezellig aangeklede "bruine kroeg" een dame uit ons gezelschap noemde het een gezellige bourgondische tent. Omdat we via Groupon hier terecht kwamen wisten we al dat we onbeperkt spareribs zouden gaan eten. Wat er hiernaast op de kaart staat kan ik dus niet vertellen. De bediening was adequaat en wist een leeg glas of bord snel te vinden. Al met al goed gegeten. Omdat ik de enigste was die nog iets toe wilde heb ik dat helaas ook niet meer gedaan. Volgende keer beter!

Darlos Darlos 28 februari 2012

Wij komen hier al vele jaren en het eten en de bediening is goed tot zeer goed.
Over het algemeen kan je zonder te reserveren terecht, behalve als er een voorstelling is in het Circustheater dan is het druk tot ongeveer half acht. Jammer dat er als er weinig klanten zijn er toch weer gerookt wordt in dit restaurant en met name begint dan de eigenaar, dit doet erg af van de kwaliteit, zeker nu de klanten gewent zijn dat er buiten gerookt moet worden.

HvdA HvdA 24 november 2011

Heb hier van de week met een groep van 12 personen gegeten en het eten was redelijk. Het voorgerecht was lekker, maar niets bijzonders (ik had de uiensoep) en mijn buurman had de carpaccio en daar zat totaal geen smaak aan. Helemaal geen saus en niet op smaak gebracht. Als hoofgerecht had ik de tournedos die erg lekker was. De aardappel die ik daar bij had genomen was helaas erg droog, zowel bij mij als bij een paar anderen. De saus erbij had ook totaal geen smaak. De spare ribs de bijna iedereen had genomen waren naar horen zeggen erg lekker. Hebben voor de rest een gezellige avond gehad en her personeel was niet onvriendelijk. Gaan hier zeker nog een keer terug!

Chrissie Chrissie 10 september 2011

Vanavond hebben wij hier met 5 personen gegeten. Het eten was heerlijk, maar toch hebben wij de avond zien bederven door een zéér onattente bediening ("het is druk"), drankjes die ondanks herhaald verzoek niet kwamen ("ja, we lopen ons rot") niet één keer onze kant opkeken, de hoofdgerechten werden gebracht terwijl één van ons nog met het voorgerecht bezig was ofwel logistiek absoluut niet op orde. Toen wij de bediening er op aanspraken kon er nog geen sorry af, sterker nog, er werd nog net geen middelvinger opgestoken maar zo ervoeren wij het wel.
Wij gaan nooit meer terug. Jammer, want prijs/kwaliteit van het eten is wél prima in orde.

hanzie1961 hanzie1961 24 juni 2011

Aardige bediening en goed eten. Ruime porties en gezellige sfeer.
Niet gereserveerd en toch een goede tafel voor zeven personen. Hier gaan we zeker nog een keer naar toe.

Roel1124 Roel1124 26 januari 2011

Vriendelijke en attente ontvangst. Ligging naast het circustheater. Een bezoek aan Marie Poppins combineerden wij met een bezoek aan Bontje. Hier hebben we geen spijt van. Prijs kwaliteitverhouding is prima.

Proever43267 Proever43267 17 juli 2008

Heerlijk gegeten, grote proties en goede bediening. Al het vlees en vis komt van de grill. Super

Proever49020 Proever49020 22 juli 2006

In een woord heerlijk eten. De hoeveelheid die je krijgt is wat minder. Aardige bediening en een schappelijke prijs.

Geef zelf je mening over Bistro Scheveningen Bontje