6.0
6.8

1 2 ouder »

Saschaed Saschaed 1 december 2011

Uitstekende koffie. Veel heerlijke biologische producten. Sockeye zalm is top. Het personeel is gastgericht en informeel. Fijne lunchroom....kom zeker terug

armaninl armaninl 20 november 2011

Cosy, but busy place, that serves delicious bagels and extras

eksteiw eksteiw 18 juli 2011

Prima plek voor een lunch in het centrum van den Haag. Als de zon schijnt is het heerlijk op het terras!

Simon1979 Simon1979 6 maart 2011

heerlijke broodjes, mooie verse producten en zeer vriendelijke bediening

smaak en sfeer smaak en sfeer 16 augustus 2010

verschrikkelijk onvriendelijk. Werden zowat weggekeken. De bagels waren wat taai maar wel goed belegd. Er werd ook snel geserveerd, kennelijk is daar veel in verbeterd maar we komen hier nooit meer terug

a.massing a.massing 12 januari 2009

Heus: prima kwaliteit van eten & drinken! Maar inderdaad: ga hier niet naartoe als je snel wat wilt eten. Gek genoeg kent dezelfde keten in de Passage een betere vlotheid: wellicht eens personeel uitwisselen?! Verder vind ik dat je hier erg op elkaar zit, en da's ten nadele van privacy alsmede geluid(soverlast). Maar ja, als ik trek in zo'n bagel heb, kan ik niet om hun heerlijkheid heen.

Proever26088 Proever26088 31 juli 2008

Het interieur ziet er niet uit, alsof ze geen geld meer over hadden of iets dergelijks. Het is minimalistisch ingericht, het doet goedkoop aan en geeft een wat afgeleefde indruk. De drankjes zijn goed, de bagels soms wat karig belegd zonder oog voor detail. De B&B in de Passage maakt een frissere, vriendelijkere indruk en het eten ziet er op de één of andere manier net wat verzorgder uit.

Proever35325 Proever35325 2 juni 2008

Nieuwe Bagels & Beans geopend bij Frederik Hendrikplein, ze moeten de kinderziektes er nog uit krijgen - 45 minuten wachten op 2 capucino kan echt niet.. maar de Zin in Zoet maakt 'n hoop goed - echt de moeite waard om te doen. Wel HEEL VEEL - maar echt HEEL LEKKER

Proever51427 Proever51427 8 oktober 2006

Heerlijk broodje gegeten met een smakelijke koffie (met hazelnoot). Het personeel is oplettend en vriendelijk. Binnen ziet het er leuk uit.
Echt wel een aanrader om aan te waaien voor een lekkere lunch.

Proever6279 Proever6279 18 juli 2006

De sapjes zijn heerlijk, de broodjes zijn heerlijk, de koffie is heerlijk, het gebak is heerlijk, de inrichting is sfeervol, de bediening is aardig - wat wil je nog meer? Keuze maken is moeilijk, dat dan weer wel....

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Bagels & Beans