Na de verbouwing erg mooi geworden! De voorkant is modern en hip met ook een gezellig terras. Voornamelijk het nieuwe gedeelte spreekt me erg aan. Heel sfeervol, met een open keuken, lekker eten en vriendelijke bediening!
Aanrader!
Sinds vorige maand weer open. Nieuwe eigenaar, nieuw interieur, het is echt super geworden. Lekker eten en drinken in een eigentijdse sfeer. In de opstartfase dus moest iets langer wachten op mijn eten, maar het was het wachten waard! Aanrader!!
Met een groep van 6 hier gegeten. Leuk terras, binnen ook gezellig met allergaartje aan stoelen. Prima bediening, vriendelijk, keurig en weet hoe het in een zaak als deze hoort. Van de keuken werd ik wat minder vrolijk. De voorgerechten waren aardig, al zat er wel erg veel kaas in de uiensoep en was de salade met ossehaaspuntjes met parmaham en wat vreemde combinatie. Met de hoofdgerechten ging het heel hard naar beneden. Joekels van satespiezen met een emmer pindasaus, een berg atjar en een vierkante meter kroepoek. De zwaardvis was niet mooi gegrild (wel gaar) en lag op slappe groentjes met een erg laffe basilicumsaus. Frietjes erbij met zwarte stukjes. Aan de inkoop ligt het niet want de producten waren behoorlijk vers, de bereiding en afwerking moeten echt beter. Totaal 35 euro p.p., dankzij de bediening krap aan een voldoende.
Geef zelf je mening over Stravinsky eten en drinken