Onderstaande is naar aanleiding van een bezoek in 2010. Ik zag net dat mijn proefformulier afgekeurd is (vanwege te hoge cijfers waarschijnlijk, ik had 'm een 10 gegeven). Het zou zonde zijn als dit restaurant gesloten is!
Met ons gezelschap diverse gerechten geproefd, allemaal heerlijk. De makreel combineerde het beste van twee werelden: verse vis (je zit tenslotte in Scheveningen) met Koreaanse smaak. Porties zijn zeer royaal (hebben alleen een hoofdgerecht genomen, niet het menu).
Bediening
Extreem vriendelijke gastheer. Dat de bediening geen Nederlands spreekt voegt alleen maar toe aan de vakantiesfeer.
Zeer pretentieloos decor, als je niet beter zou weten zou je er zo aan voorbij lopen. Niet bepaald chique of indrukwekkend. Trots van de eigenaar: een foto van de president van Korea tijdens een bezoek aan zijn restaurant.
Algemeen
Herinneringen aan ons Korea-bezoek kwamen boven: niet alleen de smaken, maar ook de hartelijkheid van de gastheer. Echt een minivakantie naar Korea!
Het ziet ernaar uit, dat dit restaurant gesloten is! Vandaag (12 september 2011) gingen wij er voor niets naar toe. Er stond geloof ik "Te Huur" op alle ramen!
Een heerlijke mini-vakantie naar Korea, zowel qua smaken als qua extreme vriendelijkheid van het personeel. Laat je niet afschrikken door het pretentieloze interieur, het eten is zalig!
Voor de zoveelste keer heerlijk gegeten in dit koreaanse eethuisje. Vooral de mandu (dumpling) en chapchae (glasnoedel) vooraf waren lekker. De heerlijk gloeiend hete bibimpap is zeker ook een aanrader. Verder blijft de gastheer/eigenaar natuurlijk erg vriendelijk.