Liesproeft 6 juni 2011 | |
Om zo nu en dan een roti kip af te halen (€ 6,50) en die thuis op te eten: prima. De porties zijn ruim voldoende en voor twee kleine eters zou je zelfs met 1 portie kunnen volstaan. Voor mij is het eigenlijk net iets te veel, maar omdat ik het zo lekker vind gaat het meestal helemaal op. Het is goed warm (ook nog na 15 minuten rijden), zit netjes ingepakt, de roti zelf ('pannenkoek') zit in zilverfolie, de kip+aardappels+kouseband+ei in een plastic bakje. Ik vind deze roti echt heerlijk. Los erbij nog wat peper in een zakje+ een zakje met komkommer uit het zuur. |
Smitje2000 4 april 2010 | |
Lekker eten voor een goede prijs. Ook de hoeveelheid is in orde. Ik eet vaak een mini-portie (groot bord vol!!) of een roti rund. Heerlijk, echt een aanrader. |
rogierr 6 november 2009 | |
Een aardig alternatief voor als je geen zin hebt om te koken. Voor de saoto soep moet je hier niet zijn, diegene die dat schrijft kent de Warung Melati in R'dam west niet.
Proever83392 5 april 2009 | |
Door alle recensies hier toch maar eens wat gaan "snacken" Tja,toch een tegenvallertje: Niet echt slecht,maar zeker niet goed . Gewoontjes,zo zijn er zovelen in deze branche,zelfs in Rotterdam Noord Vanwaar al het enthousiasme is me niet helemaal duidelijk ? |
Infofreako 17 maart 2009 | |
Regelmatig halen we hier eten af.Van al de gerechten die ze hebben vind ik vooral de bara's niet te versmaden. Die zijn echt HEERLIJK bij Silvia. |
Jerem 2 maart 2009 | |
Lekker eten..de soto soep is de lekkerste die ik tot nu toe heb gegeten.
Proever63022 21 juli 2008 | |
Een van de betere roti's in Rotterdam. |
Proever46561 16 mei 2006 | |
Sylvia is al meerdere jaren onze redder, gemiddeld eens per 2 weken. Geen zin zelf te koken? Een lekkere roti, surinaams, javaans, chinees. Het kan allemaal. En al die jaren een constante kwaliteit. Sylvia is me nog nooit tegengevallen. Snel gereed, niet te duur, goede porties en erg aardig.
Geef zelf je mening over Silvia