Boekkie 17 april 2012 | |
Afgelopen weekend heerlijk gegeten bij de Hagedis. Alle gerechten zijn vegetarisch en biologisch bovendien. De entourage is heel bijzonder (de entree van een 100 jaar oud schoolgebouw), het personeel is gastvrij en vriendelijk (net als de prijzen). Een aanrader als je van de vegetarische keuken houdt!
truuszou 13 april 2012 | |
Het restaurant ziet er leuk uit. Minpunten waren de geluidsinstallatie en de akoestiek (je hoorde alleen de bassen). De bediening liet aan onze tafel nogal wat te wensen over. We hebben 50 minuten op onze drankjes moeten wachten. Er was te weinig personeel werd er gezegd.
Knorrepot 7 april 2012 | |
Absolute chaos qua bedienend personeel. Meer dan een half uur op ons eerste drankje zitten wachten en nog langer op het eten. Het eten was wel lekker maar in het ene gerecht overheerste de gembersmaak nogal, dat was jammer. Entourage is wel leuk. Zal niet gauw teruggaan. |
Bertus-Francis 26 augustus 2011 | |
Een vegetarische verademing die Hagedis, steeds weer (kom er regelmatig. Creatieve gerechten en verrassende combinaties, aardige en gastvrije bediening. Tafeltjes wat klein en je zit soms wat dicht op de buren als je met z'n tweeën bent, maar eten en de bijzondere ambiance maken dit meer dan goed. |
nadertotu 4 augustus 2011 | |
Uitstekend voedsel, zelfs als niet-vegetariër heb ik het gevoel niks te missen.
Panjo 14 mei 2011 | |
Unieke plek in een mooi oud gebouw. Heel eigen. Het eten is heel lekker en de bediening superaardig. We komen snel terug voor de huisgemaakte yogitea. |
Finn 12 mei 2011 | |
We hebben heerlijk gegeten buiten op het terras bij de Hagedis. Mooie menukaart en uitstekende wijnen. Alles bio! De dagschotel was een andijvielasagne met een mosterdbeschamel. Mijn vrienden gingen voor de pittige kaasfondue en vonden het erg lekker. Na afloop namen we het hagedistoetje. Onze avond kon niet meer stuk. Top! |
Jo123 20 april 2011 | |
Lekker vegetarisch! Nog steeds niet duur. Ze maken prima dagschotels en als je eens wat bijzonders wilt, hebben ze een leuke kaart.
Proever83096 29 maart 2011 | |
Heerlijk gegeten. Zeker goede prijs kwaliteit verhouding. Omdat we na het eten een andere afspraak hadden en ze een aantal grote groepen verwachten adviseerden ze eerder te komen. Het restaurant zat vol, maar het personeel had genoeg aandacht en was vriendelijk. Kom zeker terug! |
Sweet M 9 maart 2011 | |
Hier de laatste tijd 2x gegeten. 1x met vrienden en 1x met mijn vriend.
Geef zelf je mening over Eetcafé Hagedis