KeukenInternationaal & Vegetarisch

Bertus-Francis Bertus-Francis 26 augustus 2011

Een vegetarische verademing die Hagedis, steeds weer (kom er regelmatig. Creatieve gerechten en verrassende combinaties, aardige en gastvrije bediening. Tafeltjes wat klein en je zit soms wat dicht op de buren als je met z'n tweeën bent, maar eten en de bijzondere ambiance maken dit meer dan goed.

nadertotu nadertotu 4 augustus 2011

Uitstekend voedsel, zelfs als niet-vegetariër heb ik het gevoel niks te missen.

Over de bediening: Niet heel erg geroutineerd, maar alleen maar goede ervaringen mee. Heel persoonlijk & amicaal. Voor een zakelijke bediening met gemaakte vriendelijkheid moet men elders zijn.

Jammer dat ze maar zelden geopend zijn!

Panjo Panjo 14 mei 2011

Unieke plek in een mooi oud gebouw. Heel eigen. Het eten is heel lekker en de bediening superaardig. We komen snel terug voor de huisgemaakte yogitea.

Finn Finn 12 mei 2011

We hebben heerlijk gegeten buiten op het terras bij de Hagedis. Mooie menukaart en uitstekende wijnen. Alles bio! De dagschotel was een andijvielasagne met een mosterdbeschamel. Mijn vrienden gingen voor de pittige kaasfondue en vonden het erg lekker. Na afloop namen we het hagedistoetje. Onze avond kon niet meer stuk. Top!

Jo123 Jo123 20 april 2011

Lekker vegetarisch! Nog steeds niet duur. Ze maken prima dagschotels en als je eens wat bijzonders wilt, hebben ze een leuke kaart.

Ik eet hier bijna wekelijks met verschillende mensen.

Van gastvrijheid hebben de medewerksters weinig kaas gegeten. Ze bedoelen het vast goed. Maar soms krijg je de indruk dat ze alternatief zijn verwarren met niet aardig zijn. Sjaggerijnige gezichten, geen gedag zeggen als je binnenkomt en weinig tijd voor gasten.
Grappig is ook dat de helft van het personeel vaak om 18.30 zelf gaat eten in het restaurant, iets wat ik nog nooit in een professioneel bedrijf gezien heb. Natuurlijk wordt het om die tijd net druk en moeten de overgebleven personeelsleden uber-gestresst de gasten helpen.

Ondanks dit, kom ik er toch vaak want het eten is prima!

Geef zelf je mening over Eetcafé Hagedis

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Zaterdagvan 17:00 tot 21:00
ZondagGesloten

Opmerkingen

U kunt restaurant Hagedis voor verhuur reserveren buiten de openingstijden van het restaurant, dat wil zeggen zondag t/m dinsdag de hele dag en avond ook woensdag t/m zaterdag tot 16:00 uur.

Meld dit restaurant als gesloten