ActiviteitenAfhalen, Bezorgen, Catering
KeukenThais

20 mei 2013

Catering werd op locatie perfect verzorgd door De Orchidee, het eten was heerlijk, bedankt hiervoor!
Er was een ruime keuze uit gerechten, van alles heb ik iets geproefd en het smaakte allemaal heerlijk!
Ga zo door!

kilian
kilian
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

18 mei 2013

Op school is de catering geregeld door De Orchidee. Het eten was in een woord perfect. Een echte aanrader voor zowel catering als om uit eten te gaan!

sander61
sander61
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

18 mei 2013

De Orchidee heeft ter afsluiting van ons propedeuse leerjaar de catering verzorgd. Wat hebben we met z'n allen heerlijk gegeten. Een echte aanrader! Dit gaat zeker herhaald worden.
Onze hartelijke dank!

MennoWF
MennoWF

17 mei 2013

Ik heb gegeten op een door de Orchidee gecaterd etentje, dus ik kan niet oordelen over het decor van het restaurant. Maar het eten was heerlijk. Diverse gerechten van mild tot pikant, vooral de pittige kip en het rundvlees vond ik erg lekker. Er was ruim voldoende, ook voor de stevige eters, en alles was keurig verzorgd.

JessicaR
JessicaR
Fijnproever

7 mei 2013

Het decor is wat oubollig maar het eten is er heerlijk. Thai zoals thai hoort te zijn Alles wordt direct en geheel vers gemaakt. Iedere keer als wij hier eten genieten wij ronduit van alles wat er op tafel komt. Of het nu de kip met bamboe in pittige saus is of rund met groente in oestersaus. Daarbij kun je zelf aangeven hoe pittig je het wilt hebben. Als voorgerecht nemen wij meestal de Ruamid (diverse thaise hapjes) en de kipsate. Een heerlijke dwars doorsnede wat ze bieden. Het eten wordt echt met overtuiging en liefde gemaakt en voor iedereen die een keer thais wil proberen: ga er voor en je wilt nooit weer anders!

Gegeten op: 27 april 2013.

Schrijf zelf een recensie over De Orchidee

Schrijf hieronder je recensie over De Orchidee. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag16:30 - 22:30