Afgelopen weekend hebben wij bij Rubens gegeten. De gezellige aankleding van dit restaurant trok meteen onze aandacht. We hebben fantastisch gegeten, de bediening was snel en zeer vriendelijk. Het eten was perfect verzorgd en we hebben dan ook in tegenstelling tot andere restaurants op het Vrijthof geweldig gegeten bij Rubens. Dit restaurant is zeker een aanrader.
Ik vind het geweldig om te zien hoe die kale Amsterdammer lekker z'n eigen plan trekt. Laten we ze nou eerst eens een kans geven! Ik wil niet alle ondernemers op het vrijthof over 1 kam scheren, maar waar is de onderscheidende factor?? Overal betaal je teveel voor wat je krijgt. Of het nu de sate, de uiensoep of een cappuccino is! Wat het Vrijthof betreft,.. er zijn maar twee uitblinkers: D'n Ingel en Brasserie Ruben. De rest is om te janken!
je verwacht meer kwaliteit dan de andere restaurantjes op het vrijthof vanwege de hogere prijs, maar niets is minder waar...
de tomatensoep, geserveerd in een theekopje, is uit een pakje met water aangelengd.
de voorverpakte carpaccio van albert heijn met pijnboompitten, parmazaan en een kleffe dressing...kun je niet maken!
de biefstuk smaakt naar plastic.
kortom: blijf bij rubens uit de buurt!! ga voor een smakelijk hapje liever naar een van de andere tentjes op het vrijthof.
De bediening was onvriendelijk en onbeschoft.De reactie van deze meneer heeft ons doen besluiten,na het drinken,de rekening te pakken en te vertrekken.
Verderop op het vrijthof,bleek het ook nog eens goedkoper te zijn