KeukenInternationaal
Openingstijden11.00-01.00, vr tot 02.00, za 09.00-02.00, zo 9.00-24.00

Lysannemc Lysannemc 24 januari 2012

Wij komen altijd graag bij Bazar, niet alleen vanwege het halal vlees maar ook vanwege de goede sfeer die er hangt. De mensen zijn aardig en leuk en herkennen je als je wat vaker komt. Daarbuiten is het écht niet duur voor wat je krijgt. Alleen zou het meubilair wat beter kunnen, sommige tafeltjes wankelen nogal en dat is vervelend eten.

Vraatbaak Vraatbaak 21 januari 2012

Wat een mooi etablissement! Uitnodigend om te gaan tafelen. We bestelden de mixed grill die echter zeer karig uitviel. Het leek wel een voorgerecht. De Israëlische wijn smaakte slecht, was duur en goed voor een flinke hoofdpijn de volgende dag. De bediening was nogal popie jopie, zonde.

Ghich Ghich 19 januari 2012

Bazar is een gezellige, mooie en sfeervolle plek om met partner of groep mensen te eten.
Er is in het menu veel keuze, voor elk wat wils.
Het is er altijd druk en toch is het personeel vriendelijk en behulpzaam zoals het hoort.
Helaas is mijn favoriete gerecht van de kaart gehaald (Ghorak).
Voor echte vleesliefhebbers is het gerecht Dande een aanrader. Je zit daarna wel nokvol!

Een minpuntje is de muziek: Dat staat altijd hard en doordat het een hele open ruimte is (oude kerk) galmt het al door alle geluiden en stemmen om je heen. Hier zouden ze iets aan moeten doen! Wanneer ik met vrienden bespreek waar te gaan eten is dit altijd een punt waar wij tegen aan lopen. Dus Bazar, doe er alsjeblieft iets aan! Verder is het top!

Aalhekszwamdraak Aalhekszwamdraak 16 januari 2012

Leuke aankleding, vriendelijke bediening, snel ook (maar zonder de indruk te geven dat ze je weg willen hebben)! Prima prijzen en we zaten bom-en-bomvol, de borden zijn erg goed gevuld. Volgende keer laat ik me weer verrassen door een ander gerecht!

Whitney-eet Whitney-eet 18 december 2011

Toch wel 1 van mijn favoriete restauranten; weer eens wat anders dan een pizzatent of eetcafé. De bizar bazar is een leuk gerecht om te delen, het eten is altijd prima, de bediening is over het algemeen vriendelijk en de inrichting is leuk.

Geef zelf je mening over Bazar Amsterdam