| Keuken | Bistro |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Gwenny40 15 mei 2011 | |
We hadden niet gereserveerd, maar er was gelukkig plaats. Tafeltjes waren bijna allemaal bezet. Bestelling werd vlot opgenomen. Drankjes en eten werden ook vlot gebracht. Gevarieerde kaart voor elk wat wils. Ik had de Brochette De Rosier genomen (Biefstuk, varkenshaas, kipfilet en sparerib aan een spies met huisgemaakte cocktailsaus), heerlijk en lekker.
monkie 25 februari 2011 | |
redelijke prijzen, redelijk voedsel. |
Hans Kurvers 18 december 2010 | |
Van de week gegeten met collega's. Het was de eerste keer maar zeker niet de laatste. Goed eten, goede prijs en een dito service van de bediening. |
Roos Tielman 21 november 2010 | |
Onderweg in de aanhoudende regen naar familie beneden de rivieren, reden we op goed geluk Vught in en langs De Rosier.
PippiLangkous 26 oktober 2009 | |
Wij reizen veel en als we hier in de buurt zijn, komen we altijd even een stoofpotje eten. Makkelijk te bereiken vanaf de snelweg, namelijk. Zelfgemaakte appelmoes, frietjes en verse groentjes. Aardige eigenaren, huiskamersfeer en lekkere toetjes. Nu alweer zin in... |
Geef zelf je mening over Dinercafe De Rosier