Het mag dan ‘enigszins aan de prijs zijn’, het eten is ‘kwalitief erg goed’. Van zo'n ‘uitgebreide menukaart’ is het alleen wel moeilijk kiezen. Er is veel vlees zoals tournedos, schnitzel en entrecôte, maar ook visliefhebbers komen aan hun trekken met gemarineerde zalm of Zeeuwse mosselen. Dit alles in combinatie met het ‘oudbruine en gezellige interieur’, maakt het ‘zeker de moeite waard om hier eens een avondje te tafelen’.
Lekker en goed eten. Gevarieerde kaart. tip voor de schnitzelliefhebbers: ga hier eten. Beetje aan de prijs, kwalitatief erg goed. Mooi ingericht. Vriendelijk personeel. heerlijke rode huiswijn. Jammer van het steile trapje naar het toilet beneden.
Zeker de moeite waard om daar een avondje te gaan tafelen.
Op een maandagavond in de zomervakantie waren we de enige gasten. Het personeel was echt blij dat we kwamen eten.
Vriendelijke bediending en de kok heeft ook zijn best gedaan. Lekker en relaxed gegeten.