| Keuken | Italiaans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
clack0001 18 maart 2012 | |
Wat een super avond, heerlijk gegeten, Gino en zijn hebben alles onder controle, Carbonara is top, vlees/vis schotel super, kortom ga hier naar toe. |
JP75NL 7 september 2011 | |
Weinig variatie qua menu en smaken. Alles is erg recht toe recht aan. Pizza's zijn over het algemeen een smakeloze droge hap. De vleesgerechten zijn meestal slecht bereid en lijken net uit de vriezer, via de magnetron op je bord te zijn beland. Misschien een echte kok aannemen?
mod0671 16 april 2010 | |
Heerlijk gegeten, heel gemoedelijk en gezellig. De kinderen vonden het ook superleuk want ze mochten zelf hun kinderijsje maken in de keuken. :-) |
wnvwitzenburg 28 augustus 2009 | |
Al een aantal keer geweest en telkens lekker gegeten. Goede service, goede sfeer en leuk aangekleed. Al jaren een goed restaurant. |
FvdW 1 oktober 2008 | |
Afgelopen zaterdag was het druk bij La Sicilia en leek het er in het begin op dat onze tafel in de vergeethoek zat. Pappa zorgde in ieder geval dat ieder het naar z’n zin had en vond het zichtbaar vervelend dat we moesten wachten. Het is zeker 20 jaar geleden dat ik hier voor het laatst gegeten heb maar zowel de sfeer als de kwaliteit van het eten is gebleven. De pizza was prima en de ossenhaas zuig mals. De huiswijn vond ik voor het mooi iets wat te duur t.o.v. de kwaliteit maar dit mocht de pret niet drukken. La Sicilia wij komen zeker nog een keer terug en beloven daar niet zo lang mee te wachten als de vorige keer. |
Geef zelf je mening over La Sicilia