Super om hier te zitten met een heerlijk kopje koffie of chocolade melk en een stuk heerlijk gebak. De sfeer is relaxed, het is misschien iets duurder, maar daar krijg je dan wel iets voor terug qua gezelschap.
LET OP HIGH TEA NIET MEER IN WINTERTUIN!!! Groot was mijn teleurstelling dat deze is vervallen en er een brunch buffet voor in de plaats is gekomen.. Ook lekker maar de finger sandwiches, pannekoekjes, chocolade fontein ea zijn vervangen door kipfilets en kalfsrollade gerechten. Erg jammer... de formule is totaal veranderd. En waarom doen ze het niet beide vraag ik me af? Er is meer dan genoeg plaats voor zowel buffet als hightea gerechten. En de prachtige ruimte is dan Nog niet half vol! Kennelijk kun je in zaaltje er naast nog high tea nuttigen, maar dan wel zonder de mooie omgeving van de wintertuin. Ook klein detail: buffet is 42.5 pp ipv de 35 pp vd high tea. Jammer jammer jammer...
Bij de receptie wisten ze niet dat er een brunch (vanaf 1 januari High Tea - red. Iens) geserveerd werd, hoewel er een groot bord bij de ingang van de Wintertuin hangt waar dit op staat. Echter tijdens ons verblijf was er inderdaad geen brunch!
Geef zelf je mening over De (Krasnapolsky) Wintertuin