2e kerstdag 2011. Wat doe je als je thuis de rommel en het gedoe niet wil hebben van het bereiden van eten en dan daarna de afwas )-: Juist je reserveert een tafel voor 6 personen.
Bij binnenkomst werden we gelijk aangesproken, en niet snel daarna zaten we aan de gereserveerde tafel. Het eerste drankje duurde ook geen 5 minuten. En de eerste bestelling van het eten ging ook snel. Van de volgende bestelling raakte de serveerster even van slag... want we bestelden een tweede hoofdgerecht (-:
Vanavond weer eens bij Schollebos geweest met onze jongste dochter. Was niet de eerste keer dat we geweest zijn maar ook zeker niet de laatste. Het "tafelbrood"vooraf blijft in onze ogen on-overtroffen. De ham meloen was weer uitstekend en de biefstuk me champignon roomsaus weer heerlijk. Had alleen gehoopt op ook stukjes champignon in de saus, maar die zaten er helaas niet in.
Als hekkesluiter een portie poffertjes met banaan, echt heel lekker. Personeel vriendelijk en alert. Kortom... prima tent !
Stel je voor. Zondag 27 september 2009, 1 van de laatste zondagen mooi weer. We willen een pannenkoek gaan eten. Schollebos is dichtbij. Kom je er aan, terras afgeladen met mensen, binnen ook erg druk, zo hier en daar een lege tafel met bordje gereserveerd er op. Wij hadden niet gereserveerd :( Dus ik vraag om een tafel voor 3 groten, waarvan 1 met rolstoel en 2 kinderen. Ze wijst ons direct naar een tafel waar gereserveerd op staat, maar we moesten wel voor een bepaalde tijd klaar zijn. Ik zeg geen probleem. We gaan zitten, kinderen hadden al snel het speelgoed gevonden, daar ook geen last meer van. Bestelling geplaatst, in super snelle tijd hadden we het eten, 3 pannenkoeken en 2 kindermenus. En gewoon op ons gemak kunnen eten, want die eindtijd haalden we makkelijk. SUPER restaurant en de prijs viel ook nog eens mee....dat gaan we vaker doen :)
Gezellig restaurantje en zeer vriendelijke bediening, misschien niet al te ervaren maar we moeten het allemaal leren nietwaar? Hier kun je tenminste nog terecht voor een betaalbaar avondje! Met 3 personen waren we nog geen 40 euro kwijt (Drankjes, 3 x hoofdgerecht, 1 x ijs en 2 x koffie) Dat zie je tegenwoordig niet veel meer! Wij komen hier al langere tijd en zullen dit ook blijven doen aangezien de kwaliteit perfect te noemen is! Wij hebben nog nooit enige klacht gehad over wat dan ook, niet over het eten, niet over de locatie en zeker niet over de bediening! Dit zijn allemaal toppertjes in de dop!