Het eten is smaakvol,alleen jammer dat er veel smaakverstekkers wordt toegevoegd.(ivm allergie merk je dit).
Bediening mag beter,als je vraagt om gebakken aardappels, kun je dit beter niet bestellen want het zal te lang duren voordat je het krijgt.
Restaurant is sfeervol.
Zoals al eerder vermeld kan ik ook zeggen dat dit het beste restaurant is van Numansdorp, misschien wel van de Hoekse Waard. We komen hier regelmatig. Lunches, avondmaaltijden en dessert zijn hier zeker aan te raden! Wij zijn alleen vleeseters dus kan niet oordelen over de vis, maar het vlees is voortreffelijk!
Schippershuis is een uitstekend en bijzonder gezellig Restaurant. Beiening werkt vlot, gerechten creatief opgemaakt en uiterst smakelijk. Slechts een nadeel t.w. als de zaak vol zit dan is communiceren erg moeilijk. Akoestiek zou verbeterd moeten worden
Groot gezellig terras met uitzicht op de haven.Vriendelijke ober,die snel onze drankjes bracht.De kaart biedt voldoende prima vlees- en visgerechten.Onze gerookte zalm-garnalen bonbon was voortreffelijk.De sliptongen goed gebakken en de zeewolf smakelijk bereid,met voldoende saus en garnituur.Mooi restaurant met nieuw interieur en ramen met scheepsmotieven in glas en lood.Vlotte bediening door de dames.Goede prijs- kwaliteitsverhouding.Met 4 personen gingen we voldaan weer naar onze boot. Tot ziens !
Gisteravond hier heerlijke mosselen gegeten. Vriendelijke bediening , vooral de mannelijke medewerker. Mooi terras met leuk uitzicht . Wij komen hier zeker terug.