Rizz 16 november 2011 | |
Recent gedineerd met familie. Personeel is vriendelijk en gedreven. Voor een van onze gasten werd speciaal een vegatarisch gerecht klaar gemaakt wat erg smakelijk was en waaraan men kon zien dat de kok hier met aandacht en passie aangewerkt had.
peter van den meerendonk 6 september 2011 | |
Afgelopen zondag met 8 personen gereserveerd in dit (mooie) restaurant. Bij reservering meldden we dat we op de advertentie voor mosselen afkwamen. Prima. Aan de bar genoten we van een (lekker) glaasje wijn. Toen kwam het op bestellen aan. We kregen te horen dat er voor slechts 4 personen mosselen in voorraad waren en of we maar iets anders wilden bestellen. Is dat wat? Komen we helemaal naar Krimpen (mosselen kun je immers overal eten) en dan hoor je dat jouw reservering (!) niet waargemaakt kan worden. Sommigen van ons wilden opstappen; anderen wilden de avond niet verprutsen. Desalniettemin maakten wij ons ongenoegen kenbaar. Het (vriendelijke en deskundige) personeel maakte ons duidelijk er ook niets aan te kunnen doen. Inmiddels zaten wij al ruim een uur aan de bar en hadden in arrenmoede andere gerechten besteld. Helaas voor het restaurant zagen wij iemand kort daarvoor binnen sluipen met een emmer mosselen, dus de leugen dat er wel volop mosselen waren was snel onderuit gehaald. In plaats dat deze persoon zegt "sorry" en ons een drankje aanbiedt (dan hadden wij nergens meer over gesproken, deed hij brutaal, afstandelijk en geringschattend. Ons eetclubje eet al vele jaren buiten de deur, gemiddeld een maal per week, maar niemand van ons heeft zoiets eerder meegemaakt. Dit is regelrecht klanten wegjagen en personeel gefrustreerd achterlaten. Overigens verdient de eerlijkheid mij te melden dat het eten prima was, evenals de wijn en de bediening. |
homerus68 21 mei 2011 | |
Laatste keer dat ik bij de Schelvenaer had gegeten had ik een "vergane glorie" indruk. Maar na mijn laatste bezoek is die indruk totaal anders: zeer goede kwaliteit van het eten, goede bediening: het was echt helemaal goed. Wijn was prima, borden goed opgemaakt, bediening prima, mooi restaurant in die oude molen. ik ben zeer content en kom hier natuurlijk vaker nog terug. |
Klijntje 17 mei 2011 | |
Meerder malen hier gegeten en steeds opnieuw een beleving in smaken. Borden zijn netjes opgemaakt en de wijnen passen erg goed bij de gerechten. Een echte aanrader als je iets culinairs zoekt voor een betaalbare prijs. Bediening is ook erg goed en weet waar ze over praten. Top. Blijven zeker komen |
Willeke&George 16 februari 2011 | |
Afgelopen Valentijnsdag samen gegeten in de Schelvenaer. De bediening was erg vriendelijk en behulpzaam. De sfeer was prettig en gezellig.
Proever78404 31 oktober 2010 | |
Dit toprestaurant heeft niet die overdreven stijfheid waarmee te veel restaurants tegenwoordig hun eten omlijsten. In deze boerderij annex molen worden fantastische gerechten geserveerd. Verwacht hier geen hoogdravende teksten op de menukaart maar wel kunst op uw bord. En wat ik nu ga schrijven is ECHT waar: nooit eerder had ik zo'n lekker toetje. Neem de Toffee Souffle. Twijfel niet: neem de Toffee Souffle. Ga morgen nog! |
gering 18 oktober 2010 | |
Hadden 17-10-'10 met een gezelschap van 8 pers. iets te vieren.Na wat gezoek in de regio viel de keus op De Schelvenaer. Zoals later bleek een schot in de roos. Prettige verwelkoming en er stond voor ons al een prachtig opgemaakte ronde tafel op een pracht plaats klaar. Gekozen voor het'aan u de keuze' menu. Voor de vegetarier in het groepje heeft de kok een heerlijk gerecht samengesteld.Heb zelf gekozen voor de roodbaars met geitenkaas, een niet verwachte combinatie, maar erg lekker. Ook de rest van het groepje heeft genoten van hun menu-keuze. De koffie toe maakte de avond compleet.
Molen015 9 augustus 2010 | |
Afgelopen vrijdag met vier personen het menu de chef genoten. Vijf zeer goed verzorgde en op elkaar afgestemde gangen. Uitgesproken smaken mooi opgemaakt. Wijnen sloten prachtig aan.
ciffie 18 juli 2010 | |
Prima eten! Gevarieerd en erg lekker. Koffie perfect, zeer goed van smaak en heet. Zeer gastvriendelijk personeel (de blonde ober, erg charmant ;-) ). Wij werden zelfs door gastdame nog herkend van ons huwelijksfeest in zusterrestaurant de Keizershof, 5 jaar terug! Wij hebben genoten en komen zeker weer terug. |
annepet 31 mei 2010 | |
Afgelopen zaterdag hier gegeten. Eten was goed: lekkere tonijnfilet vooraf en roodbaars als hoofdgerecht. Jammer dat er geen vegetarische gerechten op de kaart staan. We moesten erg lang wachten voor we de menukaart kregen (45 minuten!). Wel kwamen ze voor de tweede langs voor drank. Verder vond ik het vreemd een hond te zien in het restaurant... Wat ik niet erg klantvriendelijk vond was dat het nagerecht al direct opgegeven moest worden. Volgens de bediening was dit noodzakelijk i.v.m. de grootte van het gezelschap (11 personen). Omdat de keuze in toetjes vrij beperkt is (4 nagerechten) en deze ook niet erg ingewikkeld zijn vraag ik me echt af waarom dit nodig is. Het bestelde nagerecht: chocoladetaart bleek helaas een miezerig stukje droge taart te zijn met een bolletje ijs. Jammer, deze afsluiting van een verder goede maaltijd. |
Geef zelf je mening over De Schelvenaer