| Keuken | Hollands & Pannenkoeken / Poffertjes |
| Huiswijn per fles | €15.50 |
| Huiswijn per glas | €2.50 |
| Openingstijden | 11.00-20.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Enteroverijssel 9 oktober 2011 | |
Helaas bood dit restaurant niet de service en kwaliteit van eten waar we op hoopten. De eerste pannenkoek met spek was besteld.. Deze werd geserveerd en was in z'n geheel donkerbruin / zwart aangebrand, dus nadat we hiervan een melding hadden gemaakt, kregen we een nieuwe pannenkoek. Echter was deze even slecht, dus toen ben ik maar overgegaan op de tosti. Toen de serveerster deze tosti serveerde kregen we nog even de snauwende melding dat de voorgaande twee pannenkoeken helemaal niet bruin of aangebrand waren. Met stomheid verslagen heb ik de tosti opgegeten. Toen we wilden afrekenen bij een andere serveerster werd ons 'netjes' gevraagd of het eten had gesmaakt. Hierop antwoordde ik dat het matig was, waar vervolgens op geen enkele wijze op werd gereageerd door de serveerster; tot onze grote spijt. De bediening liet te wensen over en het eten was zwaar onder de prijs/kwaliteit verhouding. In mijn ogen is dit restaurant geen aanrader om eens lekker te gaan lunchen / eten. |
klieverik 25 september 2011 | |
het eten is voldoende, maar bij afrekenen ga je de boot in.
Doggy 1 oktober 2010 | |
Het restaurant is gelegen op een prachtige historische plek. Echter de tijd heeft ook stilgestaan in het restaurant. Dit niet qua bediening (deze was correct en vriendelijk) maar dit heeft te maken met de gerechten. De voorgerechten zijn eenzijdig (veel cocktails met garnalen) en de bereiding is anno 1970, veel saus en laffe smaak (geen verse garnalen en kip),en opgediend in champagne coupes.
Geef zelf je mening over De Stiftschuur