Zaterdagavond 21/4 met vrienden bij Monique en Koos gegeten. We hebben genoten van de origineel bereide en zeer lekkere gerechten. En dat tegen een meer dan schappelijke prijs. Goede kaart, gezellige inrichting, prima bediening. Een aanrader. Wij gaan er terug.
Prima Keuken tegen een zeer redelijke prijs. Leuke actuele gerechten goed ingerichte zak met mooi achteruitzicht.. De heer en mevrouw Mom zijn de eigenaren en ook de enige twee werknemers.
Zaterdagavond met vrienden bij de Post gegeten. Wat mij betreft alleen pluspunten Behalve dat we echt super lekker gegeten hebben alle randvoorwaarden perfect : gezellige, intieme inrichting, goede bediening, fijn ruimte om de tafel, een voorverwarmd bord en een zeer schappelijke prijs voor dit alles. Hier komen we zeker terug !