Trab 13 februari 2011 | |
Van alle restaurants met hetzelfde concept in Rotterdam duidelijk de beste. En dat ligt met name aan de lekkere knapperige groenten en de juiste dosering saus. Wil een andere wokboer nog wel eens volstaan met drie stukjes wortel en een grote plas sojasaus, bij Daily Wok is de verhouding in balans en dat komt de smaak ten goede. Verwacht geen haute cuisine maar gewoon lekkere aziatische maaltijden met verse ingrediƫnten die veruit het gezondste alternatief zijn als je snel iets wilt eten. |
Brownie 15 juli 2010 | |
slap en smaakloos. Nu zie ik dat er geadverteerd wordt met 'hindoestaanse massala'. Niet doen mensen, het is gewoon een slap aftreksel van chinese kipkerrie. Ik kan me goed voorstellen dat een ongetrainde tong blij is met de Daily Wok, maar voor de echte levensgenieters het volgende advies: ga een blokje om. |
rogierr 6 november 2009 | |
Het is jammer dat alle maaltijden ongeveer hetzelfde smaken, maar als je er niet te vaak komt is het een aardige oplossing voor een goedkope maaltijd, zonder te hoeven koken en afwassen. |
Special 22 oktober 2009 | |
Lekker, snel, vers, warm & goed te doen. |
Food123 25 maart 2009 | |
Lekker, gezond en snel. Heerlijke verse knapperige groenten en malse stukjes vleesm, overgoten met een heerlijke saus. Ik had de nummer 5 en die was heerlijk van smaak. Jammer dat er zo weinig zitplaatsen zijn want het is bij drukte een ware stoelendans. |
Proever77044 12 september 2008 | |
Versgewokte groenteschotel voor 4,5 euro - gezond, snel en lekker, wat wil je nog meer als je wel honger en geen tijd hebt! |
Proever69430 25 januari 2008 | |
tasteless, full of cucumbers, little topping (meat veg.) lots of plain rice. and it's not cheap. 6 euro for an udon soup - hot water with carrots and cucumbers and about 5 little pieces of chicken. dim daily is by far better for budget eating - otherwise go to west kruiskade for cheap, tasty chinese fusion dishes. or one of the restaurants in the centre. |
Proever59123 2 april 2007 | |
goedkoop, lekker, snel, en gezond. enige minpunt is dat je zelf je bestek moet pakken. |
garnaal100 23 februari 2007 | |
inderdaad leker, snel en goedkoop. Goed te doen voor tussen de middag. |
Proever56004 20 januari 2007 | |
Lekker, snel, goedkoop, en een ruime keuze. |
Geef zelf je mening over Dailywok