KeukenGrieks

Flippo Flippo 13 mei 2012

We waren met 4 personen aangekomen en werden vriendelijk ontvangen na onze reservering,het liep niet echt storm ondanks de goede aanbieding in de plaatselijke krant we zéér genoten van de rooyale schaal zowel van het vlees als van inktvis
De inrichting is zéér eenvoudig maar wel doeltreffend niks aan te merken aan de bediening
Het is wel zo, je moet er wel tijd voor nemen,dat wel de bedoeling is om uit eten te gaan ,anders kan je wel thuis blijven.

marianne7 marianne7 6 april 2012

Hallo ben dik tevreden, een 3 gangen menu, lekker meer dan genoeg voor een lage prijs! alleen zadziki saus bijbestellen is vrij duur maar goed, het menu was al kei goedkoop, dus van zoiets mogen ze het wel hebben. Vond het meer dan genoeg, en zeker niet weinig. En dit alles voor bijna voor niets!

vdtillaart vdtillaart 20 februari 2012

Via sweetdeal zijn we bij dit restaurant terecht gekomen. Het was makkelijk te vinden, er staat inderdaad een andere straat op sweetdeal maar als je aan komt gereden zie je het restaurant al als je over de weg rijdt. Het restaurant zag er erg netjes en super mooi uit! Ook konden we uit veel gerechten kiezen. Wat we erg leuk vonden, was dat je de kok afentoe kon zien, die super lekker gekookt had! Het vlees was heerlijk! Ook de baklava als nagerecht ging er goed in! Je krijgt er inderdaad geen tzatziki bij, maar als je er om vraagt word die gewoon geserveerd, net als mayonaise. Het restaurant is dicht bij ons in de buurt, wij gaan zeker nog eens terug! Een echte aanrader!

jansen45 jansen45 16 februari 2012

top restaurant! ik ben daar wezen eten met mijn vriend met een kortingsbon via sweetdeal, ik vond het heel gezellig. het zag er mooi uit en het is een lekker knus restaurantje. ik vond het personeel gezellig, ze waren heel erg vriendelijk. het eten was heerlijk, we hadden meer als genoeg gekregen. ik vond de griekse bonen soep lekker! het vlees was mals en het smaakte prima! we hadden heerlijk verse broodjes gekregen van het restaurant zonder dat we die hadden besteld, bonus punt! er word inderdaad geen tzatziki saus geserveerd als je die niet besteld, maar ze vroegen wel netjes even of we dat lusten en toen kregen we het gewoon. ik vond het geweldig en ik ben er afgelopen weekend met 6 personen nog een keer wezen eten. ik ben dik tevreden!

gezin1 gezin1 15 januari 2012

Gezin, 4 personen.
Wat een enorm slecht restaurant, voor de eerste keer maar nooit meer.
Het begon al bij aankomst.
Bij de gegevens staat er een adres, dit adres blijkt de ingang van de keuken te zijn, voor het restaurant moet je aan de andere kant zijn. (andere straat) omlopen dus.
Dan komen we binnen, om 6 uur gereserveerd. Ten eerste, de tafelkleden waren vies en er lag as van een sigaret. Dan krijgen we de kaart pas eindelijk om half 7 en om kwart voor 7 eindelijk het voorgerecht. Dan duurt het nog eens een uur en een kwartier, tot 8 uur voordat we het hoofdgerecht krijgen, twee uur dus na aankomst. Het betreft een hoofdgerecht met frites en 5 soorten vlees plus wat salade. Het vlees is taai en al bijna koud op het moment van serveren en de frites zijn enorm hard. Daarnaast zit er geen tzatziki bij, zoals bij alle andere grieks restaurants en ook is er geen mayonaise te verkrijgen voor bij de frites. Dan bestellen we voor de tweede keer drinken en stoot de serveerster dat ook nog eens over twee van ons heen, en zo krijg je een opstapeling van negatieve ervaringen.
Voor ons, nooit meer deze griek.

Geef zelf je mening over Alexandros