De laatste tijd stelt het gelagh wel eens teleur. Porties zijn verkleind en de prijzen verhoogd. De kaart is niet echt vernieuwend. En het eten is er niet beter op geworden. Lunchen kun je er prima. Voor het diner wijk ik tegenwoordig liever uit naar een ander eetcafe. Wanneer het gelagh weer terug gaat naar de oude prijs kwaliteit verhouding zien ze mijn zeker weer terug.
Wat een leuke zaak met goed gemotiveerd personeel! Leuke gerechten met een knipoog naar landen zoals Suriname, heerlijke pindasoep gegeten. Lijkt ons een zalig stekkie zo na het werk, lekker wat eten, nog even een afzakkertje aan de bar. Genoten van de verhalen over het pand, alle historie was bekend bij de jongeman die ons hielp, leuk om te horen.
Gisteren met 27 personen uit bibliotheek Rijswijk na ons dagje uit in Gorinchem hier heerlijk gegeten! Zeer vriendelijke bediening, gezellige zaak. De porties waren prima en het eten was heerlijk. Kortom prijs - kwaliteit uitstekend!
laatst gegeten bij deze zaak, maar is zeer goed bevallen. leuk en bekwaam personeel, uitgebreide keuze en heerlijk gegeten. komen snel nog een keer terug!!