Hebben vandaag heerlijk koffie gedronken, om de dag mee te beginnen, bij granny's. Toen ik op de kaart keek, bleken er ook heerlijke broodjes op te staan. Voor de lunch dus maar eens terug gegaan. Nou, echt een aan rader. Sodabread, versgebakken, heerlijk. Ik heb met zalm gegeten met een heerlijk sausje.
Liefhebbers van appeltaart: mijn nummer 1 is Winkel in amsterdam, nummer 2 is de appeltaart van la plaze (in ieder geval in laren). De appeltaart van granny's is smakelijk, maar nou niet zo heel erg bijzonder, wat ons betreft een 7-. Wel moet ik zeggen dat de bediening super vriendelijk is.
Super gezellig. De lekkerste appeltaart die ik ooit heb gegeten. En de cappucino....nou er zijn er maar weinig die het zo lekker kunnen maken. Probeer ook eens de cakes om zelf thuis te bakken, en heerlijke jam. teveel om op te noemen. Kortom ook voor een kadootje ga je naar Granny's.