| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Tuur236 19 november 2011 | |
Dat het personeel slecht Nederlands spreekt en de zaak weinig uitstraling heeft is beslist waar.De kwaliteit van het eten is redelijk tot goed te noemen. Het all-you-can-eat principe is hier van toepassing. Geen culinaire hoogstandjes dus, maar gewoon warme Chinese hap zonder franje. |
Mw de Lange 6 augustus 2011 | |
Voor de 2e keer gegeten. Nette bediening.verse groente, vis en vlees in de bakken. Het warme buffet vond ik zelf wat minder lekker, het wokken en de japanse grill zijn goed. Prima restaurant om ongedwongen en op eigen tempo een hapje te eten. |
peter van der graaf 1 februari 2011 | |
we eten hier regelmatig.alleen afgelopen weekend buffet een beetje lauw jammer.
Ricepuppet 8 maart 2010 | |
Het enige goede aan deze zaak is het eten. De zaak zelf straalt vrij weinig uit, en het personeel is ook niet vriendelijk. Vooral de vrouwen zijn nogal kortaf en spreken slecht Nederlands. De mannelijke helft daarentegen doet nog zijn best om het voor de klanten aangenaam te maken.
Graaghap 29 december 2009 | |
Met 8 man/vrouw met kerst gewokt. Unaniem van mening dat het eten goed was, tevens de bediening in een gezellige omgeving. Het grillen kan wel wat sneller. Voor herhaling vatbaar. |
Geef zelf je mening over Rose Palace