Zeker een aanrader, we zijn na het shoppen in deze warme zaak gaan dineren de opmaak was netjes en het eten boven verwachting. prijs-kwalieteits verhouding is perfect te noemen, complimenten voor deze horeca zaak
Op aanraden naar Sorbonne gegaan voor de lunch. Meisje vd bediening niets op aan te merken, het was wel erg fris binnen. De "Clubsandwich traditioneel" liet helaas lang op zich wachten (er waren slechts 2 andere tafels bezet). Eenmaal op tafel bleek de clubsandwich zeer teleurstellend: geen bacon, amper saus, geen kaas. Alleen geroosterde boterhammen met kip en sla... Toen we (netjes) vroegen of we onze bestelling terug mochten geven omdat het gewoonweg geen clubsandwich was, was dit in orde maar volgde geen excuses, niets. Des te vreemder aangezien de bedrijfsleider er zelfs bij kwam toen het pinapparaat niet werkte. 20 euro betaald en ruim een half uur later nog steeds niet geluncht. Die thee van 2,50 p.s. (!) had van ons best van het huis mogen zijn.
ontzettend lekker gegeten ,
dagmenu voor 8.50 €.
grote schnitzel (lekker gekruid) verse salade en frietjes.
was erg lekker.
Een heerlijke biefstuk van de grill met verse groenten!
en aardappeltjes.