KeukenInternationaal
Openingstijden11.00-22.00 uur

milena8 milena8 26 oktober 2011

We komen hier al jaren en dat het in de loop der jaren niet beter geworden is, wisten we. Maar de ervaring van gisteren sloeg alles, helaas!!
Mijn vriend was vooruit gereden om te vragen of we nog terecht konden voor diner. Ja, dat kon. (We waren met 6 personen, waarvan 4 uit het buitenland.) Toen we zaten ging de serveerster dus nog 4 Engelse Menukaarten halen en vroeg of we wat wilden drinken. Ze kwam de drankjes brengen en wij wilden eten bestellen. Toen moest ze even overleggen met de keuken. Resultaat: We konden niet meer eten, want ze waren al aan het opruimen! k zei, dat we heel teleurgesteld waren, omdat we juist eerst gevraagd hadden of het nog kon, vervolgens werd de menukaart gegeven etc. en dan ineens dit. Ze zei dat de 5 biertjes en mineraalwater dan van het huis waren, vanwege deze gang van zaken. Mijn vriend ging snel zoeken naar een ander restaurant voor onze buitenlandse gasten. Hij belde dat hij wat gevonden had en dat we konden komen. We wilden de deur uit lopen, toen de serveerster naar ons toe kwam: Of ik nog even 3 biertjes en een mineraalwater wilde afrekenen? Huh????? Ja, ze kon alleen maar 2 biertjes korting geven, meer niet, was haar verklaring. Ik heb toen maar heel snel afgerekend, omdat we haast hadden en omdat ik geen scene wilde met onze gasten erbij. Maar dit was echt een absoluut dieptepunt: als ze ons direct goede info over de gesloten keuken hadden gegeven, hadden we helemaal geen drankjes besteld en meer tijd gehad om een ander restaurant, met 'open keuken' te zoeken!!! Enorme kater van dit korte bezoek...

sandra1234 sandra1234 22 mei 2011

Vorige week gegeten. 2 vegetariers en 2 'alles eters'. Gerechten konden niet aangepast worden op vegetariers (bijv. de tapasschotel met iets meer kaas). Bediening had geen aandacht voor ons. Lang wachten, onaardig en niet flexibel. Echt teleurgesteld, vooral omdat het voorheen beter was qua service en eten.

Stimpy13 Stimpy13 10 oktober 2010

De bediening heeft totaal geen oog voor de gast, dat je zelf om de dessertkaart moet vragen is ernstig, de hamburger was zo droog als turf, bij de gemiddelde snackbar ben je beter af voor de helft van de prijs.

teun1983 teun1983 14 augustus 2010

Prijskwaliteit verhouding van de tapasschotel was goed. Lage prijs, eenvoudig maar goed eten. Bediening mag wel een stukje sneller voor een bioscooprestaurant.

Calvadox Calvadox 13 augustus 2010

Vanmiddag een uitsmijter gegeten. Vriendelijke bediening met aandacht voor de gast.Goed advies, snelle service en lekker.

Geef zelf je mening over Louis Hartlooper Complex